Výprodej

České Ghíčko Ghítela mandlová s kávou 230 g DMT: 03.11.2023

Ghítela® je alternativa oblíbené pomazánky. Obsahuje pouze základní suroviny prémiové kvality a díky přidanému ghí je krémové konzistence. Slazená je medem. Základem jsou ořechová másla a přidané je pouze kakao pro barvu (ne vždy) a vanilka pro vůni.

Mandlová s kávou neboli MANKA je svou chutí výjimečná. Drcená pražená kávová zrna s jemným mandlovým máslem, mírně sladká a křupavá. Zamilovali si ji hlavně kávomilci.

  • 179 Kč 34 Kč –18 %
  • Vyprodáno
145 Kč
Kategorie: Ghí - přepuštěné máslo
 

Mandlový krém s ghí je skvělý zdroj energie pro vaši duševní činnost, pro sportovce před tréninkem, dětem jako alternativa cukrovinek s cukrem a nevhodnými tuky.

Z vydatných ingrediencí nejvyšší kvality jsme namíchali zdravou alternativu vaší oblíbené pomazánky. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.

Složení:

mandle 68%, med, ghí – máselný tuk 15%, kávová zrna, vanilka

Výživové údaje na 100g:

Energie 2621,9 kJ / 631,9 kcal, Tuky 53,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 13,8 g, Sacharidy 17,7 g z toho cukry 14,6 g, Vláknina 8,2 g, Bílkoviny 17,2 g, Sůl 0,3 g

Balení:

230 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

ghíčko-logoKvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo odebíráme z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed). Máslo přepouštíme ručně ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu.
Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny. Podle Áyurvédy je ghí elixír života. Díky svým vlastnostem a složení je velmi dobře stravitelné, podporuje vstřebávání veškerých živin, má omlazující a regenerační účinky, posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost. Pro své mnohostranné využití a především pro své účinky na zdraví je řazeno mezi SUPERPOTRAVINY. Naše ghíčko má díky unikátní receptuře vynikající chuť a vůni.

Jak používat Ghí:

Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.

  • Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
  • Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
  • Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
  • Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
  • Lze i namazat na chléb a jíst za studena.

Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.