Akce

České ghíčko Ghítela mandlová s kávou 230 g

Ghítely® dostaly nové kabátky a taky dva nové parťáky. Jedním z nich je MANKA, neboli Ghítela® mandle s kávou. Základ tvoří mandle, přidali jsme drcená, čerstvě pražená kávová zrna. Potom opět med, ghíčko pro krémovou konzistenci a vanilku pro vůni.

Tato Ghítela® je jediná KŘUPAVÁ.

  • 210 Kč 31 Kč –15 %
  • Dostupné do 1 dne
179 Kč
Kategorie: Ghí - přepuštěné máslo
 

Mandlový krém s ghí je skvělý zdroj energie pro vaši duševní činnost, pro sportovce před tréninkem, dětem jako alternativa cukrovinek s cukrem a nevhodnými tuky.

Z vydatných ingrediencí nejvyšší kvality jsme namíchali zdravou alternativu vaší oblíbené pomazánky. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.

Složení:

mandle 68%, med, ghí – máselný tuk 15%, kávová zrna, vanilka

Výživové údaje na 100g:

Energie 2621,9 kJ / 631,9 kcal, Tuky 53,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 13,8 g, Sacharidy 17,7 g z toho cukry 14,6 g, Vláknina 8,2 g, Bílkoviny 17,2 g, Sůl 0,3 g

Balení:

230 g

 

Podobné produkty

  • ceske-ghicko-ghitela-kesu-s-kokosem-230-gAkce
    Všechny Ghítely® jsme oblékli do nových kabátků a parta se rozrostla o další dvě. Jeden z nich je KOKEŠ, neboli kokos a kešu. Opět jsou základem...
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne
    Kód:8793.93
    Značka:České ghíčko
  • České ghíčko BIO Ghítela arašídová 230 gTip
    Ghítela (kakaový krém s ghí) je skvělý zdroj energie pro vaši duševní činnost, pro sportovce před tréninkem, dětem jako alternativa cukrovinek s...
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne
    Kód:96541/230
    Značka:České ghíčko
  • České ghíčko Ghítela lískooříšková 230 g
    I tato Ghítela® bude nejlepší jen tak na přiloženou lžičku. Ovšem zkuste do ní namočit ovoce! Nebo namazat na palačinky, vafle, sušenky,...
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne
    Kód:111533/230
    Značka:České ghíčko
  • chilliTip
    Pikantní chilli má grády! Zkuste fazole, rajčatovou omáčku na špagety, guláš....a nebo naše oblíbené bramborové chipsy!
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne
    Kód:10804
    Značka:České ghíčko
  • Wolfberry Ghí přepuštěné máslo
    Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajurvédského receptu přepuštěním 100% másla.
    Dostupnost:Na dotaz
    Kód:116240/200
    Značka:Wolfberry
  • České ghíčko Ghí - bylinné přepuštěné máslo Eleuterokok 220 ml
    Ghí je vynikajícím vodičem pro účinky dané byliny na váš organismus. Eleuterokok (sibiřský ženšen) povzbuzuje nervovou soustavu, má tonizující...
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne
    Kód:10799
    Značka:České ghíčko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

ghíčko-logoKvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo odebíráme z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed). Máslo přepouštíme ručně ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu.
Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny. Podle Áyurvédy je ghí elixír života. Díky svým vlastnostem a složení je velmi dobře stravitelné, podporuje vstřebávání veškerých živin, má omlazující a regenerační účinky, posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost. Pro své mnohostranné využití a především pro své účinky na zdraví je řazeno mezi SUPERPOTRAVINY. Naše ghíčko má díky unikátní receptuře vynikající chuť a vůni.

Jak používat Ghí:

Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.

  • Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
  • Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
  • Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
  • Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
  • Lze i namazat na chléb a jíst za studena.

Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.

 
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.