Ghí - přepuštěné máslo
Přepuštěné máslo Ghí je skvělé pro vaření i při vyšších teplotách, protože se nepřepaluje. Je tedy ideální například i na smažení. Má výraznou oříškovou vůni a používá se zejména v indické kuchyni. Neobsahuje mléčné kyseliny, mléčny protein - kazein, je tedy vhodné i pro osoby s intolerancí na laktózu i pro celiaky a diabetiky. Nabízíme Ghee máslo od výrobce České ghíčko, u kterého můžeme ručit za kvalitu použitých surovin i procesu výroby. Nezpracované máslo odebírají z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed).
Nejprodávanější
- od 239 Kč
- od 219 Kč
- od 175 Kč
- od 329 Kč
- od 219 Kč
- od 179 Kč
- 399 Kč
- 149 Kč
- 699 Kč
- 119 Kč
- Řadit dle:
- 10 položek celkem
Stránka 1/1