Povidla

Povidla jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně. Sladká švestková či hrušková povidla jsou skvělou ingrediencí na pečení koláčů a honzových buchet. Vyhlášené jsou také knedlíky s povidly.

 

Nejprodávanější

  • Řadit dle:
  • 2 položek celkem

Stránka 1/1

  • BIO Švestková povidla slazená 250 g
    Povidla z moravských švestek vařená moderním způsobem (ve vakuu při 50°C) vás překvapí svou plnou chutí a konzistencí – krásně se dají roztírat a...
    Dostupnost:Dostupné do 3 dnů
    Kód:11474
    Značka:Rodinná firma Koldokol
    95 Kč (–9 %)
    86 Kč / ks
  • Rapunzel BIO Hruškovo-jablečná povidla bez doslazování 250 g
    Tato lahodná ovocná pomazánka je vyrobena z 1,75 kg čerstvého ovoce bez přídavku cukru či zahušťovadel ! Hustá lehce nakyslá a příjemně sladká...
    Dostupnost:Dostupné do 3 dnů
    Kód:11475
    Značka:Rapunzel
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.