Tip

Švestková povidla

Povidla jsou vyrobena z vyzrálých plodů švestek bez přídavku cukru a konzervantů. Jedná se o 100% přírodní produkt.

  • Více informací v tabulce variant 10 Kč –9 %
od 69 Kč
Kategorie: Povidla

Zvolte variantu

  • Balení: 250 g
    • Kód: 118226/250 |
    • Dostupné do 1 dne
    69 Kč
       
  • Balení: 400 g
    • Kód: 118226/400 |
    • Dostupné do 1 dne
    109 Kč  (–9 %)
    99 Kč
       
 

Švestková povidla jsou vyrobena z vyzrálých plodů švestek bez přídavku cukru a konzervantů.

Tento 100% přírodní produkt báječně chutná a navíc působí blahodárně na látkovou výměnu v těle.

Výrobek získal ocenění:

  • Perla Zlínska 2011
  • Regionální potravina 2011
  • Regionální potravina 2015

Švestky jsou nedílnou součástí naší domácí kuchyně, která by bez švestkových povidel, knedlíků a koláčů byla výrazně ochuzena. Švestky jsou navíc zdrojem celé řady látek, které jsou pro náš organismus velmi cenné. Tepelně zpracované švestky na povidla neztrácí své vlastnosti. Na 100 g povidel je použito minimálně 300 g vyzrálých švestek. Povidla vyrábíme v Pravčicích.

Složení:

Švestky bez přídavku cukru a konzervantů

Balení:

250 g

400 g

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 19.5.2020
+ opravdu skvělá povidla

5
H Avatar autora | 13.5.2020
Tyto povidla jsou skvělá! Dostala i nejlepší hodnocení dle dTestu - viz. Nejlepší hodnocení dostala neslazená povidla Jiří Netopil Spotřebitelská organizace dTest ohodnotila z patnácti testovaných produktů známkou „velmi dobře“ pouze jednu značku.„Princip výroby povidel zůstal dodnes nezměněn, byť se současné produkty od původních zásadně liší. Při testování jsme sledovali několik vlastností, které by švestkovým povidlům měly být vlastní. Zaměřili jsme se na podíl ovoce a obsah cukrů, hodnotili jsme také senzorické vlastnosti, jako je barva, vůně, chuť a konzistence a v neposlední řadě jsme také kontrolovali obsah pesticidů a mykotoxinů,“
5
Avatar autora | 14.4.2020
+ kvalitne povidla bez cukru.

Soukromý zemědělec Jiří Netopil hospodaří v oblasti obcí Žalkovice, Pravčice, Stará Ves a Horní Moštěnice na střední Moravě. S výsadbou švestkových sadů začal v roce 2005. Jeho švestky jsou zařazeny do režimu integrované produkce, tzn. velmi omezené používání hnojiv a pesticidů.

 
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.