Wolfberry Bio Fazole Borlotti 500 g

  • 1 z 3

Fazole Borlotti s jemnou nasládlou chutí připomínající ořechy nebo kaštany. Produkt ekologického zemědělství.

  • 68 Kč 9 Kč –13 %
  • Vyprodáno
59 Kč
Kategorie: Semena na klíčení
Obsah: 500 g
 
Fazole Borlotti s jemnou nasládlou chutí připomínající ořechy nebo kaštany. Produkt ekologického zemědělství.

Fazole Borlotti se hojně používají v Italské kuchyni. Mají nasládlou chuť a jemnou krémovou texturu. Hodí se do salátů, polévek, těstovin, ragú a dušených jídel.

Alternativní názvy: borlotti bean, cargamanto, roman bean, romano bean, cranberry bean, phaseolus vulgaris

Borlotti fazole pocházejí z Itálie a patří k nejkrásnějším odrůdám fazolí, protože na jejich zrnech se objevuje mramorová textura a pro jejich vzhled bývají často hned po vyloupání z lusků navlékány místo korálů. Borlotti jsou velmi populární v turecké, portugalské, mexické nebo italské kuchyni, ve které se z nich vaří proslulá polévka minestrone.

Wolfberry fazole borlotti jsou pěstované v BIO kvalitě na kontrolovaném ekologickém zemědělství. Mají nasládlou chuť s nádechem, který může někomu připomínat klořechy, jinému jedlé kaštany. Po uvaření mají jemnou krémovou texturu, zachovávají si svůj tvar a jsou pevné na skus. V kuchyni se výborně hodí k přípravě salátů, pomazánek, ragú, k dušenému masu, “jídel z jednoho hrnce“, ale především k přípravě vynikajících a sytých toskánských polévek. Na jednu verzi vám přinášíme recept.

Co budete potřebovat:

  • 300 g borlotti fazolí (namočených přes noc)
  • 1,5 litru vody
  • 500 g zralých nakrájených rajčat nebo 500 g rajčat v plechovce
  • 1mrkev (nakrájená na tenké plátky)
  • 5 polévkových lžic extra panenského olivového oleje
  • 1/2 kávové lžičky oregana
  • 2 stroužky prolisovaného česneku
  • hrstka zelené sekané petrželky
  • sůl a pepř podle chuti

Postup:

Dejte do hrnce vodu spolu s fazolemi, přiveďte k varu a asi 15 minut vařte při vysoké teplotě. Poté fazole podle chuti osolte a opepřete, snižte teplotu a vařte dalších 30 minut. Po této době přidejte rajčata spolu s mrkví a vařte, dokud nebudou fazole měkké, což by mělo trvat okolo 20 minut.

Do hotové polévky přidejte olivový olej, oregano, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, dochuťte případně ještě pepřem a solí a vše dobře promíchejte. Tato polévka nejlépe chutná s čerstvým, křupavým chlebem. Dobrou chuť.

Nutriční hodnoty na 100g:

Energie: 1452 kJ / 347 kcal; Tuky: 1.23 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0.24 g; mononenasycené 0.23 g; polynenasycené 0.51 g; Sacharidy: 47.1 g – z toho cukry 2.11 g; Bílkoviny: 21.4 g; Sůl: 0.012 g; Vláknina 15.5 g; Vlhkost:14.3 g

Složení:

Bio Fazole borlotti

Balení:

500 g

Země původu:

Čína

 

Přípravek užívejte pravidelně před každým větším jídlem. Pokud se přejídáte v pozdějším čase, např. k večeru nebo večer, užívejte přípravek až v odpoledním čase. Pro zvýšení účinnosti můžete užívat AppleSlim 2 hod před plánovaným tréninkem nebo sportovní aktivitou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Wwolfberryolfberry je výhradně česká společnost, která vznikla v roce 2005. Zahájila činnost, přímým dovozem kustovnice čínské z lokality Ninxia v Číně. Od názvu samotného ovoce následně vznikl název ochranné známky WOLFBERRY®, tedy anglicky ustálený název pro Kustovnici čínskou.

Značka Wolfberry klade enormní důraz na kvalitu. Z tohoto důvodu preferuje suroviny pocházející z ekologického zemědělství. Každý výrobek před uvedením do prodeje prochází přísným testováním.

Kromě produktů kustovnice naleznete v nabídce Wolfberry například chia semínka, panenský kokosový olej, kakaový prášek, třtinový cukr či extrakt ze zeleného ječmene.

Značka Wolfberry se postupem času stala synonymem pro zdravý životní styl a čerstvost. Pokud chcete být v dobré psychické i fyzické kondici, neváhejte a rozšiřte řady jejích spokojených zákazníků. Značka Wolfberry jistě zaujme všechny, kteří chtějí žít zdravě, jsou nároční a nespokojí se s málem.