Adveni Bezlepková směs Party na bílý chléb nebo bagety 500 g

  • 1 z 2

Ze směsi PARTY během chvilky vykouzlíte sněhově bílé nadýchané pečivo s jemnou chutí, které se nedrobí a vydrží nádherně vláčné několik dní. Bagetky, toasty, obložené chlebíčky, kanapky, .. To nejsou zbožná přání, ale skutečnost. Připravte se, PARTY právě začíná!

  • 90 Kč 21 Kč –23 %
  • Na dotaz
69 Kč
Kategorie: Bezlepkové potraviny
Položka byla vyprodána...
 

Bezlepková směs PARTY na bílý chléb nebo bagety!

Představte si směs, ze které během chvilky připravíte bezlepkový chléb – sněhově bílý, s jemnou chutí, nadýchaný, nedrobivý a nádherně vláčný ještě čtvrtý den. Chléb ideální pro přípravu bagetek, toastů, obložených chlebíčků, kanapek, tapas či tramezzini. Je vám to málo? Pak si představte, že ze stejné směsi vmžiku vykouzlíte italskou focacciu nebo ciabattu. A teď otevřete oči, je tu PARTY!  Bezlepková směs Adveni pro přípravu bílého chleba z kvalitních surovin, bez deproteinovaného pšeničného škrobu, sóji a lupiny. PARTY směs – i obyčejné věci mohou být výjimečné.

Recept na bagetky (5 kusů):

Budete potřebovat: 250 g směsi, 160 ml mléka, 1 vejce, 5 g sušeného droždí, 1 čajovou lžičku cukru, 20 g másla.

V receptu můžete podle chuti použít drcený kmín, chlebové koření a různé druhy semínek na posypání.

  • Smícháme v hrnku cca 30 ml vlažného mléka, 7 g sušeného droždí a 1 čajovou lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. (Na ústředním topení vzejde rychleji).
  • Kvásek nalijeme do bezlepkové směsi, zamícháme vařečkou.
  • Ve  zbytku mléka rozmícháme vejce a tekuté máslo. Směs (nesmí být horká) zamícháme do mouky s kváskem a vypracujeme těsto.
  • Z těsta mokrou rukou vytvarujeme na pečícím papíře 5 bagetek, které  necháme cca 30 min. kynout přikryté utěrkou nebo mísou apod. (Bagetky můžeme péct také ve formách.)
  • Mezitím vyhřejeme troubu na 200°C a na dno dáme nádobu s vodou pro zapaření.
  • Vykynuté bagetky asi 3 x šikmo nařízneme, můžeme potřít rozmíchaným vajíčkem a posypat mákem, sezamovými semínky apod.
  • Do trouby vložíme plech s bagetami a pečeme cca 25 minut.
  • Pokud není povrch bagetky posypaný, můžeme ještě horké bagetky potřít máslem.

Složení:

kukuřičný škrob, tapiokový modifikovaný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, mouka z hnědé rýže, mouka z bílé rýže, ovesné vločky bez lepku, dextróza, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), lahůdkové droždí, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku). Může obsahovat stopy sezamu.

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota     1490 kJ / 356 kcal
Tuky      0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny     0,1 g
Sacharidy     84 g
z toho cukry     < 0,5 g
Bílkoviny     2,4 g
Sůl      1,5 g

Balení:

500 g

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Země původu:

ČR

V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.

Amarantová mouka 250g Adveni je typická svou výraznou chutí a aroma. Amarantovou mouku lez použít k přípravě různých polévek, omáček, ale i pro sladké či slané pečení.

Bezlepkové směsi na chléb


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Adveni - plody třetího tisíciletíAdveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.