Novinka

Novalim Promix Uni-Komfort Bezlepková směs na chléb 400 g

PROMIX®-UNI KOMFORT – univerzální bezlepková směs pro pečení v automatických pekárnách, určená pro pacienty se speciálním dietním režimem.


  • (8 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 9.5.2024
69 Kč
Kategorie: Bezlepkové potraviny
Bezlepkové: Ano
 

Novalim Promix- Uni komfort - Bezlepková směs na chléb - univerzální bezlepková směs pro pečení v automatických pekárnách. Stačí přidat vodu a sušené droždí a spustit 2-hodinový program. Podle chuti lze přidat chlebové koření, semínka ap. Směs obsahuje i rostlinný tuk. Ke směsi (dávka na 1 chléb) lze přidat 1-2 PL amaranthové nebo pohankové mouky nebo amaranthových perliček.

Použití: 

Univerzální bezlepková směs pro automatické pečení.

Použije se pro přípravu bezlepkového chleba v automatických pekárnách. Do nádoby na pečení se odměří 4 dl studené vody, přidá se opatrně bez míchání celý obsah sáčku (400g PROMIX-UNI komfort) a automatickou pekárnu nastavíme na bezlepkový program 2 hodiny (u pekáren, které nemají bezlepkový program se doporučují kratší programy nebo manuální nastavení ). Podle chuti lze přidat chlebový pepř, semínka ap. Směs obsahuje také rostlinný tuk. Ke směsi (dávka na 1 chléb) lze přidat 1-2 PL amaranthové nebo pohankové mouky nebo amaranthových perliček. Na začátku míchání můžeme plastovou špachtlí setřít těsto přilnuté na stěnu nádoby.

Složení:

kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka plnotučná*, rostlinný tuk částečně ztužený (řepkový, palmový), bramborová mouka, cukr, zahušťovadla: guarová guma, sůl, stabilizátor: karboxymetylcelulóza, emulgátor: mono- a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, kyselina citrónová.
* alergen

Výživové údaje ve 100 g výrobku:

energetická hodnota: 1635 kJ / 386 kcal;
tuky: 3,7 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,63 g;
sacharidy: 85,3 g;
cukry: 2,7 g;
bílkoviny: 2 g;
sůl: 1,6 g.

Skladování: 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Balení:

400 g

Země původu: 

Slovensko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

novalim-logoSpolečnost NOVALIM byla založena v roce 1991 a specializuje se na vývoj a výrobu bezlepkových (bezgluténových) a nízkobílkovinných výrobků. Zakladatel, Ing. Jozef Poprac, CSc., využil své dlouholeté zkušenosti z působení ve výzkumu a vývoji potravinářských výrobků a výsledkem je různorodá paleta kvalitních bezlepkových a nízkobílkovinných výrobků. Čistota výroby a produkce se projevuje na kvalitě výrobků. Společnost klade důraz na bezpečnost výrobků, a proto nepoužívá pšeničný škrob. Chuťově nejsou rozpoznatelné od standartních výrobků, jsou přizpůsobené české (středoevropské) chuti. V nabídce nenajdete směsi, které by obsahovaly konzervanty či chemii, vše je na přírodní bázi. Taktéž je velmi snadná příprava dle návodu bez nutnosti přidávat další ingredience.