Výprodej

Health Link Bio Kakaové máslo kousky 250 g DMT:16.11.2021

Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství.

  • 225 Kč 73 Kč –32 %
  • Vyprodáno
152 Kč
Kategorie: Čokoláda a kakao
Obsah: 250 g
 

Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.

Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti.

Složení:

kakaové máslo v bio kvalitě, kousky

Nutriční hodnoty:

  ve 100 g výrobku
Energie 214,7 kcal/ 899 kJ
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
Tuk 99,9 g
- z toho: nasycené mastné kyseliny 63,1 g
Cholesterol 0 mg
Vláknina 0 g
Sodík 0,001 g

Použití:

Kakaové máslo se používá při výrobě čokolády (zjemní chuť), do čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů.

Balení:

250 g

Země původu:

Peru

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

health-linkHealth Link, s. r. o. se zaměřuje na zdravou výživu a kvalitní přírodní produkty, které mají příznivý vliv na lidské zdraví a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Hlavními produkty jsou zelené sladkovodní řasy – spirulina a chlorela, které patří k nejbohatším zdrojům přírodních živin na této planetě. Naše společnost jako první v ČR seznámila laickou i odbornou veřejnost se spirulinou prostřednictvím klinických studií a uvedla ji na trh v BIO kvalitě pod značkou BioSpirulina.