Adveni Mouka ze zemních mandlí – šáchorová 200 g

Šáchorová mouka ze zemních mandlí Adveni 200 g se vyrábí semletím hlízek šáchoru. Tato mouka je v raw kvalitě.

  • 72 Kč 8 Kč –11 %
  • Vyprodáno
64 Kč
Kategorie: Mouky
Obsah: 200 g
 

Šáchorová mouka ze zemních mandlí Adveni 200 g se vyrábí semletím hlízek šáchoru. Tato mouka je v raw kvalitě.

Šáchor se schovává za mnoho jmen, nejčastěji chufa (čti: čufa), zemní mandle nebo také tygří ořechy. Mouka se vyrábí z podzemních hlízek, které mají lahodnou lehce nasládlou mandlovo-lískooříškovou chuť a vzhledově připomínají seschlé lískové oříšky.

K čemu se hodí:

Pro tepelné zpracování:

  • do pečených dezertů a kaší

Pro studenou kuchyni:

  • do jogurtů, salátů
  • do nepečených dezertů
  • na výrobu šáchorového mléka

Jak s ní zacházet:

Šáchorová mouka chuťově zcela nahradí mleté ořechy, proto ji tedy ocení i alergici na ořechy, kteří jí mohou využít jako náhražku.

Šáchorovou mouku je možné použít v kombinaci s univerzální nízkoškrobovou směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI.

Složení:

100 % mleté hlízy šáchoru jedlého

Balení:

200 g

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

V naší nabídce naleznete také jiné mouky i další produkty zdravé výživy.

Amarantová mouka 250g Adveni je typická svou výraznou chutí a aroma. Amarantovou mouku lez použít k přípravě různých polévek, omáček, ale i pro sladké či slané pečení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Adveni - plody třetího tisíciletíAdveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.