Green Apotheke Bulgur medium 500 g

Lehce stravitelná příloha se skvělou chutí. Nahradí rýži, kuskus i těstoviny, je vhodný na přípravu kaše i do salátů. Bulgur je předvařená, nalámaná tvrdá pšenice. Zrno se vyčistí, uvaří, usuší a podrtí na menší kousky. Hodí se k přípravě kaší, příloh a jako základ zeleninových jídel, používá se i jako součást salátů místo rýže. 


  • (5 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 30.4.2024
38 Kč
Kategorie: Těstoviny, kuskus, bulgur
 

Bulgur je polotovar připravený z naklíčené, usušené, jemně drcené předvařené pšenice. Je výživnější než rýže, stravitelnější než luštěniny a má příjemnou oříškovou chuť. Jedná se o tradiční, lehce stravitelný pokrm, který je hojně užívaný v zemích Blízkého Východu.

Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina. V celém zrnu pšenice se nacházejí všechny potřebné živiny – včetně vlákniny. Sacharidy tvoří až 62 % zrna. Většinou se vyskytují ve formě škrobu a jen asi 1 až 2 % tvoří jednoduché cukry.

Složení:

jemně mletá pšenice, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě:

Správný bulgur má po uvaření sladkou chuť a je korálkově lesklý. Hodí se k přípravě kaší, příloh a jako základ zeleninových jídel, používá se i jako součást salátů místo rýže. Může se vařit samotný nebo s dalšími obilovinami.

Stačí jen zalít horkou vodou v hrníčku a nechat 10 min nabobtnat a získáte vynikající rychlou přílohu.

Nutriční hodnoty ve 100 g:

Energetická hodnota 1503 kJ/ 359 kcal, tuky 2,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g), sacharidy 76,7 g (z toho cukry 0,0 g), bílkoviny 10,8 g, sůl 0,0 g.

Balení:

500 g

 

Přípravek užívejte pravidelně před každým větším jídlem. Pokud se přejídáte v pozdějším čase, např. k večeru nebo večer, užívejte přípravek až v odpoledním čase. Pro zvýšení účinnosti můžete užívat AppleSlim 2 hod před plánovaným tréninkem nebo sportovní aktivitou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: