Adveni Vegajo - bezlepková náhrada vajec 200 g

Že si vegan nemůže dát míchaná vajíčka? Tak to už neplatí! Vegajo je určené nejen veganům, ale také alergikům. S jeho pomocí můžete péct buchty, koláče, dorty i slané pečivo a snadno si z něj uděláte i míchaná vajíčka.


  • (3 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 7.5.2024
49 Kč
Kategorie: Pomocníci při pečení
 

Že si vegan nemůže dát míchaná vajíčka? Tak to už neplatí! Vegajo (dříve Vegavajo) je určené nejen veganům, ale také alergikům. S jeho pomocí můžete péct buchty, koláče, dorty i slané pečivo a snadno si z něj uděláte i míchaná vajíčka.

Vegajo je 100% rostlinné – slepice ho neviděly ani zdálky. Navíc neobsahuje lepek, soju, kukuřici. Je založeno na cizrně a zlatém lnu.

A jako bonus – nejenže se vám Veganovo vejce zaručeně v nákupní tašce nerozbije, ale ani se vám nezkazí. Sbohem, pukavci! A co teprve cena!

Je možné použít v kombinaci s univerzální směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI, či se samokypřící směsí BISCUITS & COOKIES.

Návod k použití:

Smíchejte 10 g směsi (1 zarovnaná polévková lžíce) a 2 lžíce vody a nechte 5 minut odstát. Nahradí 1 vejce M. Je-li v receptu vejce L, použijte 15 g směsi (1 vrchovatá polévková lžíce) a 3 lžíce vody.

Složení:

cizrnová mouka, lněná mouka, slunečnicový lecitin (emulgátor), kypřicí směs (bramborový škrob, kypřicí látky: vinany draselné, hydrogenuhličitan sodný)

Bez lepku, mléka, vajec, soji, lupiny, kukuřice, přidaného cukru, soli, kyselin, barviv, aromat a konzervantů

Průměrné výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota: 1651 kJ / 391 kcal; Tuky: 9,3 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1,4 g; z toho mononenasycené mastné kyseliny: 2,1 g; z toho polynenasycené mastné kyseliny: 5,9 g; Sacharidy: 54 g; z toho cukry 2,3 g; Bílkoviny: 23 g; Sůl: < 0,01 g

Balení:

200 g

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

V naší nabídce naleznete také jiné směsi na bezlepkové pečivo i další produkty zdravé výživy.

Amarantová mouka 250g Adveni je typická svou výraznou chutí a aroma. Amarantovou mouku lez použít k přípravě různých polévek, omáček, ale i pro sladké či slané pečení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DB Avatar autora | 24.6.2022
Jsem spokojena nejen já ale i dcera !

Adveni - plody třetího tisíciletíAdveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.