Adveni Ovesná mouka - bez lepku

Bezlepková mouka získaná mletím loupaných ovesných vloček. Je ideální na koláče, sušenky, vdolečky a další. Mouka je mletá v mlýně, který zpracovává výhradně bezlepkové výrobky v chráněných prostorech, proto je kontaminace lepková výrobky vyloučena.

  • Více informací v tabulce variant 50 Kč –10 %
od 49 Kč
Kategorie: Mouky

Zvolte variantu

  • Balení: 250 g
    • Kód: 110484/250 |
    • Na dotaz
    49 Kč
  • Balení: 5000 g
    • Kód: 110484/500 |
    • Na dotaz
    499 Kč  (–10 %)
    449 Kč
 

Bezlepková mouka získaná mletím loupaných ovesných vloček. Je ideální na koláče, sušenky, vdolečky a další. Mouka je mletá v mlýně, který zpracovává výhradně bezlepkové výrobky v chráněných prostorech, proto je kontaminace lepková výrobky vyloučena.

Ovesné vločky jsou cenné zejména pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitaminů skupiny B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu. Oves je vhodný pro celkové posílení organismu, také účinně snižuje cholesterol. Je bohatým zdrojem vlákniny, díky čemuž pomáhá předcházet zácpě a udržuje správnou činnost tlustého střeva. Oves je výbornou potravinou pro diabetiky, protože stabilizuje krevní cukr.

Proč je tato ovesná mouka bezlepková? Je to technologií samotného pěstování a zpracování bez možnosti kontaminace lepkem. Pravidelně procházejí přísnou kontrolou.

Neobsahuje GMO, konzervační látky, aditiva nebo jakékoliv konzervanty, či umělé syntetická barviva, jedná se o čistý výrobek v nejvyšší kvalitě.

Složení:

100 % mouka ze zrn loupaného ovsa

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1467 kJ / 348 kcal, Tuky 8,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g, Sacharidy 56 g z toho cukry 1,0 g, Bílkoviny 12 g, Sůl 0 g

Ovesnou mouku je možné použít v kombinaci s univerzální směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI, či se samokypřící směsí BISCUITS & COOKIES.

Skladování:

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Země původu:

Anglie

Více informací o bezlepkovém ovsu:

A jak je to s „bezlepkovým ovsem“? Kdy může v souladu s evropskou legislativou nést oves označení „gluten-free“ – „bez lepku“?

Dle čl. 3 odst. 3 Nařízení Komise (ES) č. 41/2009 o složení a označování potravin vhodných pro osoby s nesnášenlivostí lepku musí být oves obsažený v potravinách pro osoby s nesnášenlivostí lepku speciálně vyroben, připraven a/nebo zpracován tak, aby bylo zamezeno kontaminaci pšenicí, žitem, ječmenem nebo jejich kříženci, přičemž obsah lepku v ovsu nesmí být vyšší než 20 mg/kg.*

V naší nabídce naleznete také jiné bezlepkové potraviny i další produkty zdravé výživy.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Adveni - plody třetího tisíciletíAdveni Medical se dlouhodobě věnuje oblasti výživy a lidského zdraví. Hlavní specializací značky Adveni je výroba bezlepkových směsí na pečení z netradičních pseudoobilnin jako jsou teff, quinoa, amarant a čirok, které vynikají svými nutričními vlastnostmi a také z kaštanu, který je další přínosnou alternativou nejen pro celiaky, ale pro všechny ty, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Adveni klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, na odborný vývoj receptur a jejich bezlepková výroba je podrobena nejpřísnější kontrole.