MultiFlora Ředkvička - semena na klíčení

Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, ( 2 krát více než u kořenové ředkvičky).

  • Více informací v tabulce variant 10 Kč –9 %
od 24 Kč
Kategorie: Semena na klíčení

Zvolte variantu

  • Balení: 20 g
    • Kód: 139370/20 |
    • Skladem (>10 ks) | Můžeme doručit do: 30.4.2024
    24 Kč
       
  • Balení: 100 g
    • Kód: 139370/100 |
    • Skladem (>10 ks) | Můžeme doručit do: 30.4.2024
    105 Kč  (–9 %)
    95 Kč
       
  • Balení: 500 g
    • Kód: 139370/500 |
    • Skladem (5 ks) | Můžeme doručit do: 30.4.2024
    299 Kč
       
 

Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, ( 2 krát více než u kořenové ředkvičky).

Mají pikantní, mírně pálivou svěží chuť téměř totožnou s kořenovou ředkvičkou. 

Doporučené užití:

Doporučujeme přidávat do salátů, sendvičů, tvarohů a do polévek.

Návod na klíčení:

Nejdříve semena propláchneme ve vodě pokojové teploty.

Poté semínka přesypeme do čisté misky a zalijeme převařenou vodou o pokojové teplotě. 

Semínka necháme "předboptnat" několik hodin  (max. 10 hodin), poté opět propláchneme a vložíme do Biomisky, (také lze klíčit na vatě nebo v obyčejné misce).

Nesmíme zapomenout klíčky pravidelně prolévat vodou (nejlépe 2-3x denně).  

První klíčky vhodné ke konzumaci se začnou objevovat po 3 dnech.

Rady a tipy:

Ke správnému klíčení je vhodná  teplota (18-22 stupňů C) a denní světlo, nikdy neumisťujte misky s klíčky na přímé sluneční světlo.

Klíčky můžeme konzumovat od velikosti 1 cm, nejlepší jsou klíčky 4 -6 cm.

Po vyklíčení lze klíčky skladovat v chladničce, kde vydrží cca týden, Před konzumací klíčky pečlivě opláchněte.

Alergeny:

Bez alergenů

Obsah:

20 g

100 g

500 g

Náš tip:

pro naklíčení semen doporučujeme:

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: