Akce

Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g

Želírovací cukr s fruktózou vhodný pro diabetiky. Vše potřebné je obsažené v želírovací směsi, ze které můžete kromě marmelády připravit i želé, ovocné šťávy či džemy.

  • 40 Kč 4 Kč –10 %
  • (>10 ks) Dostupné do 1 dne
    Můžeme doručit do: 23.8.2022
36 Kč
Kategorie: Želírovací látky
 

Zavařování je v kurzu. Domácí marmelády navíc nejsou tabu ani pro diabetiky. Proto neváhejte a připravte si sladkou marmeládu, které vaše chuťové pohárky neodolají. Pokud sáhnete po želírovacím cukru s fruktózou, odpadnou vám starosti s tím, co dalšího do marmelády přidat. Vše potřebné je již obsažené v želírovací směsi, ze které můžete kromě marmelády připravit i želé, ovocné šťávy či džemy.

  • vhodný pro diabetiky
  • ideální pro hodně sladké ovoce
  • balení vystačí na 1 kg ovoce
  • přirozeně bezlepkový výrobek

Návod na přípravu:

Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5–7 minut povaříme a odstavíme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním. Nyní znovu za stálého míchání 3–5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.

Příprava v domácí pekárně:

Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800–900 g ovoce. Vložíme jej do domácí pekárny a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci obsah sáčku. Přidáme trošku kyseliny citronové, záleží na sladkosti ovoce a vaší chuti. Po dokončení programu nalijeme připravenou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.

Složení:

fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána

Průměrné výživové hodnoty na 100g:

Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1602/ 383, Tuky [g]: < 0,5, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: < 0,1, Sacharidy [g]: 97, z toho cukry [g]: 95, Bílkoviny [g]: < 0,5,  Sůl [g]:< 0,01

Balení:

250 g  - balení ke zpracování až 1 kg ovoce

Podobné produkty

  • bio zelirovaci cukrAkce
    Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou...
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne > 10 
    Kód:SAD14661
    Značka:Labeta
  • Labeta Želírfix 2:1 25 gAkce
    Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí...
    Dostupnost:Skladem > 10 
    Kód:LAB18019
    Značka:Labeta
    Labeta Želírfix 2:1 25 g
    18 Kč (–28 %)
    13 Kč
  • Grešík Agar 20 gTip
    Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou...
    Dostupnost:Skladem 6 
    Kód:7431
    Značka:Grešík
    Grešík Agar 20 g
    55 Kč (–22 %)
    43 Kč
  • 63497 jamfix 1 1 25 gAkce
    Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce.
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne > 10 
    Kód:SAD14656
    Značka:Labeta
    Labeta JamFix 1:1 25 g
    18 Kč (–28 %)
    13 Kč
  • trtinovy zelirovaci cukrAkce
    Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne > 10 
    Kód:SAD14660
    Značka:Labeta
  • citrusovy pektinAkceTip
    Citrusový pektin je čistě přírodní pektin z citrusových plodů. Citrusový pektin je skvělé zahušťovalo pro výrobu domácích marmelád, sirupů a džemů,...
    Dostupnost:Skladem > 10 
    Kód:71053
    Značka:Grešík
    Grešík Citrusový pektin 70 g
    100 Kč (–15 %)
    85 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.