Labeta Vanilinové rohlíčky 500 g
Popis
Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů vánočního cukroví? Tipovali jste vanilinové rohlíčky? Máte bod! A protože před Vánocemi téměř nikdo nestíhá, ušetříme vám čas. Žádné velké nákupy ani vážení. S naší směsí na vanilinové rohlíčky upečete krásně křehké rohlíčky raz dva. Pro jistotu ale udělejte alespoň dvě dávky, jinak hrozí, že o Vánocích nebudete mít co mlsat.
- perfektně namíchaná směs pro typicky vánoční cukroví
- s drcenými lískovými ořechy
- přidáte jen máslo a vejce
Návod na přípravu:
Obsah sáčku vsypeme na vál, přidáme 250 g změklého másla, 2 – 3 žloutky a vypracujeme těsto, které necháme 30 minut odležet v lednici. Těsto rozdělíme na 12 stejných dílků a z každého vyválíme váleček o průměru 1,5 cm. váleček rozkrájíme po cca 6 cm a vytvarujeme. Rohlíčky pečeme při teplotě 200 °C 12 – 15 minut. Ihned po upečení obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilinovým cukrem Labeta.
Náš tip:
Z těsta vytvarujeme malé kuličky, které lehce zploštíme rukou. Do středu vmáčkneme lískový ořech a zakapeme medem. Po vychladnutí zdobíme čokoládou.
Složení:
pšeničná mouka, slunečnicové semínko, cukr, lískové ořechy drcené, aroma
Průměrné výživové hodnoty na 100g (v suché směsi):
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1715/ 407, Tuky [g]: 12 z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 1,2, Sacharidy [g]: 61, z toho cukry [g]: 12, Vláknina [g]: 3,7, Bílkoviny [g]: 12, Sůl [g]: 0,03
Balení:
500 g směsi
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů.
Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.
Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.
Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.