Akce Novinka

Labeta Vanilinové rohlíčky 500 g

S naší směsí na vanilinové rohlíčky upečete krásně křehké rohlíčky raz dva. Pro jistotu ale udělejte alespoň dvě dávky, jinak hrozí, že o Vánocích nebudete mít co mlsat.

  • perfektně namíchaná směs pro typicky vánoční cukroví
  • s drcenými lískovými ořechy
  • přidáte jen máslo a vejce
  • 59 Kč 7 Kč –11 %
  • (>10 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 17.12.2024
52 Kč
Kategorie: Mouky a pečení
 

Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů vánočního cukroví? Tipovali jste vanilinové rohlíčky? Máte bod! A protože před Vánocemi téměř nikdo nestíhá, ušetříme vám čas. Žádné velké nákupy ani vážení. S naší směsí na vanilinové rohlíčky upečete krásně křehké rohlíčky raz dva. Pro jistotu ale udělejte alespoň dvě dávky, jinak hrozí, že o Vánocích nebudete mít co mlsat.

  • perfektně namíchaná směs pro typicky vánoční cukroví
  • s drcenými lískovými ořechy
  • přidáte jen máslo a vejce

Návod na přípravu:

Obsah sáčku vsypeme na vál, přidáme 250 g změklého másla, 2 – 3 žloutky a vypracujeme těsto, které necháme 30 minut odležet v lednici. Těsto rozdělíme na 12 stejných dílků a z každého vyválíme váleček o průměru 1,5 cm. váleček rozkrájíme po cca 6 cm a vytvarujeme. Rohlíčky pečeme při teplotě 200 °C 12 – 15 minut. Ihned po upečení obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilinovým cukrem Labeta.

Náš tip:

Z těsta vytvarujeme malé kuličky, které lehce zploštíme rukou. Do středu vmáčkneme lískový ořech a zakapeme medem. Po vychladnutí zdobíme čokoládou.

Složení:

pšeničná mouka, slunečnicové semínko, cukr, lískové ořechy drcené, aroma

Průměrné výživové hodnoty na 100g (v suché směsi):

Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1715/ 407, Tuky [g]: 12 z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 1,2, Sacharidy [g]: 61, z toho cukry [g]: 12, Vláknina [g]: 3,7, Bílkoviny [g]: 12, Sůl [g]: 0,03

Balení:

500 g směsi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.