Kvůli vašemu velkému zájmu může dojít ke zpoždění doručení vašich objednávek o 1 až 2 pracovní dny. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše, abychom připravili balíčky co nejdříve.
Akce

Labeta JamFix 2:1 25g

Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.

  • 18 Kč 5 Kč –28 %
  • Dostupné do 1 dne
13 Kč
Kategorie: Želírovací látky
Bez GMO: Ano
 

Už se těšíte na letošní sklizeň ovoce? Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu. A protože nechceme chuť poctivého ovoce kazit sorbanem či gumami, máme pro Vás JamFix 2:1, který obsahuje výhradně ovocný pektin, cukr a kyselinu citrónovou. S ním půjde želírování jedna báseň.

  • skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
  • skvělý pro kyselejší ovoce
  • sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
  • nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
  • přirozeně bezlepkový výrobek

Náš tip:

Jak si vybrat nejvhodnější želírovací přípravek? Jednoduchý návod najdete → ZDE ←

Složení:

cukr, želírující látka: pektiny, kyselina: kyselina citronová

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1258 kJ/298 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 62 g
z toho cukry 54 g
Bílkoviny 3,4 g
Sůl 0,27 g

Návod k přípravě:

Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 900–1000 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3–5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.

PŘÍPRAVA V DOMÁCÍ PEKÁRNĚ:

Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800–900 g ovoce. Ovoce vložíme do domácí pekárny, přidáme 1 kg cukru a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci sáček JamFix 1:1 LABETA, můžeme dochutit kyselinou citronovou. Po dokončení programu nalijeme připravenou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout

Balení:

25 g

Země původu:

Česká republika

Podobné produkty

  • 63497 jamfix 1 1 25 gAkce
    Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce.
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne > 10 
    Kód:SAD14656
    Značka:Labeta
    Labeta JamFix 1:1 25 g
    18 Kč (–28 %)
    13 Kč
  • bio zelirovaci cukrAkce
    Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou...
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne > 10 
    Kód:SAD14661
    Značka:Labeta
  • Labeta Želírfix 2:1 25 gAkceNovinka
    Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí...
    Dostupnost:Dostupné do 1 dne
    Kód:LAB18019
    Značka:Labeta
    Labeta Želírfix 2:1 25 g
    18 Kč (–28 %)
    13 Kč
  • irsky mech bio prasek 100g.jpg 800x600 q85 subsampling 2
    BIO RAW irský mech Zdravý den® v práku je mořskou řasou (Chondrus crispus), která vyrostla v čistém prostředí kanadského pobřeží.
    Dostupnost:Skladem 3 
    Kód:114872
    Značka:ZdravýDen
  • Labeta Želírovací cukr 2:1 500 gNovinka
    Želírovací cukr 2:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád.
    Dostupnost:Skladem > 10 
    Kód:LAB18020
    Značka:Labeta
    Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
    39 Kč (–10 %)
    35 Kč
  • citrusovy pektinAkceTip
    Citrusový pektin je čistě přírodní pektin z citrusových plodů. Citrusový pektin je skvělé zahušťovalo pro výrobu domácích marmelád, sirupů a džemů,...
    Dostupnost:Skladem > 10 
    Kód:71053
    Značka:Grešík
    Grešík Citrusový pektin 70 g
    100 Kč (–15 %)
    85 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.