Akce

Labeta JamFix 2:1 25 g

Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.

  • skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
  • skvělý pro kyselejší ovoce
  • sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
  • nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
  • přirozeně bezlepkový výrobek

 

  • 20 Kč 3 Kč –15 %
  • (>10 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 3.4.2024
17 Kč
Kategorie: Želírovací látky
Bez GMO: Ano
 

Už se těšíte na letošní sklizeň ovoce? Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu. A protože nechceme chuť poctivého ovoce kazit sorbanem či gumami, máme pro Vás JamFix 2:1, který obsahuje výhradně ovocný pektin, cukr a kyselinu citrónovou. S ním půjde želírování jedna báseň.

  • skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
  • skvělý pro kyselejší ovoce
  • sáčkem zželírujete až 1 kg ovoce
  • nezapomeňte koupit cukr, stačí 0,5 kg
  • přirozeně bezlepkový výrobek

Složení:

cukr, želírující látka: pektiny, kyselina: kyselina citronová

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1258 kJ/298 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 62 g
z toho cukry 54 g
Bílkoviny 3,4 g
Sůl 0,27 g

Návod k přípravě:

Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 900–1000 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3–5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.

Příprava v domácí pekárně:

Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800–900 g ovoce. Ovoce vložíme do domácí pekárny, přidáme 1 kg cukru a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci sáček JamFix 1:1 LABETA, můžeme dochutit kyselinou citronovou. Po dokončení programu nalijeme připravenou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout

Balení:

25 g

Země původu:

Česká republika

Náš tip:

Jak si vybrat nejvhodnější želírovací přípravek? Jednoduchý návod najdete → ZDE ←

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 11.8.2022
+ Na marmeládu dobrý.

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.