Domácí dobroty Hrušky sušené 80 g

  • 1 z 2

Není nad sušenou hrušku! My sušíme dobře zralé hrušky, aby zůstaly měkké a chutné. Protože nejsou sířené, po usušení ztmavnou.

  • 59 Kč 3 Kč –5 %
  • (4 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 6.5.2024
56 Kč
Kategorie: Hrušky
 

České krájené hrušky  jsou perfektní a chutná svačinka plná vitamínů, minerálů a vlákniny.

Hrušky obsahují obdobné množství cukrů jako jablka, ale výrazně méně kyselin. Proto se nám zdají sladší. Hrušky jsou cenným zdrojem kyseliny listové (vitamín B9), která hraje významnou roli při krvetvorbě. Z minerálních látek obsahují hodně draslíku a jsou poměrně bohaté na zinek. Působí močopudně a jsou doporučovány při chorobách krevního oběhu a ledvin.

Jsou vynikající místo různých chipsů a křupek, které jsou často přesolené a plné “éček“. Sušené hrušky ale umí perfektně zahnat hlad a chuť na sladké, takže lehce nahradí bonbony a čokolády. Díky šetrnému zpracování si zachovávají lahodnou chuť, vitamíny, minerály a velké množství vlákniny. 

Krájené hrušky se hodí k přímé konzumaci jako originální zdravá svačinka, ale i do müsli, jogurtů a ovocných salátů. Oceníte je ale i v plackách, vdolcích a chlebu. Před přidáváním do těsta je ale nechejte asi 15 minut namočené v teplé vodě a teprve pak je nakrájejte podle potřeby. “Vodu“, ve které jste hrušky máčeli, můžete přidat do těsta, protože má daleko intenzivnější chuť hrušek než čerstvé plody, nebo ji můžete přidat k čaji, který vám hezky “ovoní“.

My sušíme dobře zralé hrušky, aby zůstaly měkké a chutné. Protože nejsou sířené, po usušení ztmavnou. Naše zákaznice je často vyhledávají k přípravě náplní do koláčů tzv.frgálů a k vaření ovocných tradičních omáček třeba o Vánocích.

Nutriční hodnoty na 100g:

Energie: 1302 kJ / 311,18 kcal; Tuky: 1,53 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0.0 g; Sacharidy: 71,33 g – z toho cukry 69,50 g; Bílkoviny: 1,96 g; Sůl: 0.0 g; Vláknina: 17,8 g; 

Balení:

80 g

Země původu:

Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: