Akce

Vilcacora - medicinální víno na imunitu

  • 1 z 2

Vilcacora je medicinální maltonové víno vyvážené chuti s obsahem extraktu z kůry amazonské liány Uncaria tomentosa. Vilcacora má velmi silné imunostimulační účinky a je vhodná pro posílení organismu. 

  • Více informací v tabulce variant 60 Kč –15 %
od 229 Kč
Kategorie: Víno

Zvolte variantu

  • Balení: 500 ml
    • Kód: 150905/500 |
    • Skladem (7 ks) | Můžeme doručit do: 23.4.2024
    249 Kč  (–8 %)
    229 Kč
       
  • Balení: 1000 ml
    • Kód: 150905/100 |
    • Skladem (7 ks) | Můžeme doručit do: 23.4.2024
    379 Kč  (–15 %)
    319 Kč
       
 

Vilcacora je medicinální maltonové víno vyvážené chuti s obsahem extraktu z kůry amazonské liány Uncaria tomentosa. Vilcacora má velmi silné imunostimulační účinky a je vhodná pro posílení organismu.

Doporučujeme užívat jako prevenci k posílení imunity a při únavovém syndromu. Vilcacora se vyrábí podle původní receptury a zraje několik měsíců v dubových sudech.

Složení:

Maltonové víno (77 hm.%), cukr, vilcacorový extrakt (8 hm.%), barvivo: karamel, konzervanty (alergeny): oxid siřičitý, sorban draselný

Dávkování:

Užívejte 1-3x denně 50 ml. Max. denní dávka je 150 ml.

Doporučujeme ho pít při teplotě 16-20°C.

Objem:

500 ml

1000 ml

Upozornění:

Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti či těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Případný sediment není na závadu. Skladujte při pokojové teplotě, nejlépe od 10 do 20 °C. NEPOKLÁDEJTE!

Herbavinum - výroba medicinálních vín


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_svatekV roce 1897 se začíná psát naše historie. Vladimír Svatek s Dr. Javůrkem začnou v Praze na Smíchově s výrobou medicinálních vín. Bratr zakladatele, Dr. PhMr. Vavřinec Svatek rozšiřuje začátkem 20. století účinky a indikace vín díky využití exotických léčivých bylin a o pět let později se výroba stěhuje do nových prostor, které firma, dnes pod názvem HERBADENT využívá dodnes.

V šedesátých letech zde vyvinul Dr. Karmazín extrakt ze 7 léčivých bylin a tento Masážní roztok na dásně HERBADENT se začal prodávat v lékárnách jako léčivý přípravek na zánět dásní a na afty a dal následně firmě i nové jméno.

Osvědčená tradiční receptura a pečlivý výrobní postup s důrazem na péči a trpělivost se úspěšně využívá dodnes jak pro medicinální sladová vína, zrající ve sklepích smíchovského domu, tak pro patentovaný přírodní extrakt ze 7 bylin, zrající ve skleněných baňkách ve staré varně a zcela naplňují základní slogan: VYROBENO Z BYLIN.

MALTOFERROCHIN - MEDICINÁLNÍ VÍNO NA ŽELEZO S VÝTAŽKEM Z TROPICKÉ ROSTLINY CHINOVNÍKU LÉKAŘSKÉHO

Medicinální sladové víno Maltoferrochin obsahuje extrakt z kůry tropického stromu Chinovníku lékařského a jeho obsah je obohacený o ionty železa. Železo přispívá k tvorbě červených krvinek, k lepší funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání.

CONDURANGO - MEDICINÁLNÍ VÍNO NA ŽALUDEK S VÝTAŽKEM Z JIHOAMERICKÉ LIÁNY MARSDENIA CONDURANGA

Tradiční sladové víno Condurango podporuje správné trávení, pomáhá proti žaludečním bolestem a nadýmání a zvyšuje chuť k jídlu. Jeho tajemství tkví v extraktu z kůry popínavé tropické liány Marsdenia Condurango. Ta roste v horských džunglích a mlžných pralesích v nadmořské výšce kolem 3000 metrů na svazích And v Peru, Ekvádoru a Kolumbii. Už od pradávných dob se používá na žaludeční a zažívací obtíže, snižuje nevolnost, zvyšuje chuť k jídlu, zvyšuje vylučování žluči a snižuje nadýmání.

VILCACORA - MEDICINÁLNÍ VÍNO NA IMUNITU S VÝTAŽKEM Z AMAZONSKÉ LIÁNY UNCARIA TOMENTOSA
Vilcacora je medicinální maltonové víno vyvážené chuti s obsahem extraktu z kůry amazonské liány Uncaria tomentosa. Vilcacora má velmi silné imunostimulační účinky a je vhodná pro posílení organismu. Doporučujeme užívat jako prevenci k posílení imunity a při únavovém syndromu. Vilcacora se vyrábí podle původní receptury a zraje několik měsíců v dubových sudech. Doporučujeme ho pít při teplotě 16-20°C.