Sonnentor BIO Umami 60 g

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť).


  • (6 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 30.4.2024
125 Kč
Kategorie: Koření
Bio: Ano
 

Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi kořeními, který zvýrazňuje chuť všech druhů pokrmů, ať už polévek, omáček, masa nebo zeleniny. Okouzlete svůj jazýček pestrobarevnou paletou chutí!

Kde najde využití:

zelenina, dušené maso, jídla z jednoho hrnce, luštěniny, rýže, vegetariánská jídla, jídla z obilovin, těstoviny

Kuchyně:

světová kuchyně

Složení:

Mrkev*, pastinák*, rajčata*, hřiby*, cibule*, hořčice žlutá*, pískavice modrá*, saturejka*, pískavice řecké seno*, bobkový list*, uzená mořská sůl 5 %, řasa nori*.

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Balení:

60 g

Upozornění:

Skladovat v suchu a chladu.
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

sonnentor-logoSONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.