Akce Novinka

Labeta Linecké cukroví 525 g

Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. Stálicí je kromě vanilinových rohlíčků i křehké cukroví z lineckého těsta.

  • skvěle namíchaná směs pro vaše vánoční cukroví
  • přidáte jen máslo a vejce
  • upečete z ní také lehký jablkový řez
  • do těsta můžete podle chuti přidat kakao, ořechy, sušené ovoce nebo čokoládu

 

  • 59 Kč 7 Kč –11 %
  • (>10 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 17.12.2024
52 Kč
Kategorie: Mouky a pečení
 

Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. Stálicí je kromě vanilinových rohlíčků i křehké cukroví z lineckého těsta. Vyzkoušejte jeden po generace úspěšný recept... připravili jsme ho pro vás do krabičky. Usnadněte si práci. Cukroví vám vždy vyjde křehké, chutné, voňavé. Asi raději sáhněte po víc než jedné krabičce:)

Jestliže by vás omrzelo vykrajování vánočních tvarů, upečte si z těsta třeba křehoučký a na jazyku se rozplývající jablkový řez.

  • skvěle namíchaná směs pro vaše vánoční cukroví
  • přidáte jen máslo a vejce
  • upečete z ní také lehký jablkový řez
  • do těsta můžete podle chuti přidat kakao, ořechy, sušené ovoce nebo čokoládu

Návod na přípravu:

Obsah sáčku vsypeme na vál, přidáme 250 g másla, 1 žloutek a 1 celé vejce. Vypracujeme těsto, které necháme 30 minut odležet v lednici. Vyválíme placku 0,5 cm silnou a vykrajujeme různé tvary. Pečeme na 200 °C cca 8 – 10 minut. Po vychladnutí slepujeme marmeládou nebo krémem, ozdobíme polevou.

Náš tip:

Těsto rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme. Na plech položíme jednu placku, posypeme nastrouhanými jablky, skořicovým  a vanilinovým  cukrem, přidáme rozinky nebo ořechy a překryjeme druhou polovinou těsta. 

Složení:

pšeničná mouka, cukr, aroma.

Průměrné výživové hodnoty na 100g (v suché směsi):

Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1514/ 357, Tuky [g]: 1,3 z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 0,2, Sacharidy [g]: 76, z toho cukry [g]: 25, Vláknina [g]: 2,4, Bílkoviny [g]: 9,1, Sůl [g]: 0,01

Balení:

525 g směsi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.