Clearspring BIO Japonský ocet z hnědé rýže 150 ml
Popis
Plný a zároveň jemný charakter tohoto klasického octa z jižního japonského ostrova Kjúšú z něj dělá šikovného pomocníka všude, kde je potřeba kyselost.
Jeho vynikající kvalita je výsledkem použití bio hnědé rýže a staleté metody pomalého zrání. Skvěle se hodí do omáček a salátových zálivek. Klíčová složka při výrobě sushi.
Tento ocet poskytuje povzbuzující chuťový kontrast, který oživí téměř každé jídlo – jak salátové dresinky, nakládací směsi a marinády, tak zeleninové pokrmy, omáčky, dipy a pomazánky.
Jak používat:
Skvěle se hodí k přidání kyselosti do pokrmů, dresinků nebo k výrobě octa na sushi.
Složení:
voda, hnědá rýže* (20 %).
* = z ekologického zemědělství (bio)
Balení:
150 ml
Skladování:
Skladujte na chladném a temném místě.
Země původu:
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.