Sonnentor BIO Rukola - semínka k nakličování 120 g

Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Ostře aromatickou chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů.


  • (2 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 3.4.2024
95 Kč
Kategorie: Semena na klíčení
Bio: Ano
 

Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Ostře aromatickou chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů.

Návod k přípravě:

Semínka není potřeba před klíčením namáčet. Doba klíčení: 4-6 dní, ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat.

Složení:

semínka rukoly bio (Diplotaxis tenuifolia)

Balení:

120 g

Náš tip:

pro naklíčení semen doporučujeme:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

sonnentor-logoSONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.