Zdraví z přírody BIO Kakaové máslo pecičky 150 g
Kód: 98012Související produkty
Detailní popis produktu
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.
Kakaové máslo BIO pecičky z certifikovaného bio zemědělství. Vyrábí se pomocí lisování kakaových bobů. Kakaové máslo vzniká jako druhotný produkt při zpracování kakaových bobů. Po sklizni se boby nechají přirozeně fermentovat. Následně se čistí a myjí. Poté se suší a pomelou na drť, ze které se lisuje čistý tuk nazývaný kakaovým máslem. Odtučněná drť se pak mele na kakaový prášek.
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí, ale naopak je více zvýrazní. Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Nespornou předností kakaového másla je, že neobsahuje žádný cholesterol. Pokud toužíte po kvalitní čokoládě, kterou si chcete sami vyrobit, je kakaové máslo skvělou ingrediencí.
Složení:
100% kakaové máslo z ekologického zemědělství
Balení:
150 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda a kakao |
---|---|
EAN: | 8594046766409 |
Bio: | Ano |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.