Sonnentor Bio Rub me Tender - grilovací koření na maso (pikantní) 60g

Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso láka­vou, mírně ostrou chuť.


  • (1 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 3.5.2024
95 Kč
Kategorie: Koření směsi
 

Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso láka­vou, mírně ostrou chuť. Směs koření vetřete do masa, nechte cca 2 hodiny odležet a pak grilujte. Můžete si také vytvořit lahodnou marinádu s medem a sójovou omáčkou. Maso pak bude krásně měkké.

Bez droždí, bez přidané soli, vhodné pro vegany i vegetariány.

Složení:

Česnek bio, Paprika ostrá bio, mletá 15.6%, Paprika sladká bio mletá, Saturejka bio, Rozmarýn bio, Římský kmín bio, Jalovec bobule bio 4.2%, Galgán bio, Nové koření bio, Muškátový oříšek bio mletý

Balení:

60 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

sonnentor-logoSONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.