Akce

Labeta BIO Třtinový želírovací cukr 3:1 340 g

Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.

  • 76 Kč 10 Kč –13 %
  • (5 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 26.4.2024
66 Kč
Kategorie: Želírovací látky
 

Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vašem žaludku? Pokud však nezvládnete celou sklizeň spořádat během sbírání, připravte si ze sladkých plodů vynikající marmelády či džemy. V případě, že máte sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.

  • základem je BIO třtinový cukr
  • obsahuje jen BIO cukr a pektiny
  • směs je bez konzervantů
  • vhodná pro sladké ovoce
  • balení vystačí na 1 kg ovoce

Návod na přípravu:

Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Do připraveného ovoce vsypeme obsah sáčku a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3–5 minut. Dochutíme kyselinou citronovou, můžeme přidat ještě cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.

Příprava v domácí pekárně:

Očištěné a vypeckované ovoce 900 – 1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800 – 900 g ovoce. Vložíme jej do domácí pekárny a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci BIO Třtinový želírovací cukr. Přisladíme cukrem nebo přidáme trošku kyseliny citronové, záleží na sladkosti ovoce a vaší chuti. Po dokončení programu nalijeme připravený džem do skleniček, zavíčkujeme a otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.

Složení:

cukr třtinový*, želírující látka: pektiny 2,4 %

*z kontrolovaného ekologického zemědělství

Průměrné výživové hodnoty na 100g:

Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1653/389, Tuky [g]: < 0,5, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: < 0,1, Sacharidy [g]: 95, z toho cukry [g]: 95, Bílkoviny [g]: < 0,5, Sůl [g]: < 0,01, Vláknina [g]: 1,4

Balení:

340 g  - balení ke zpracování až 1 kg ovoce

Náš tip:

Jak si vybrat nejvhodnější želírovací přípravek? Jednoduchý návod najdete → ZDE ←

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.