Sunfood Kuzu kořenový škrob 50 g

Výborné zahušťovadlo, které nezmění chuť jídla.

  • 95 Kč 10 Kč –10 %
  • Vyprodáno
85 Kč
Kategorie: Pomocníci při pečení
 

Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.

Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu.

Kuzu je vhodný k zahušťování jídel, běžně jako škrob bramborový, úpravě omáček, polévek, dezertů. Je možné z něho připravit i nápoj, který můžeme dochutit ovocnou šťávou.

Složení:

škrob z kořene kuzu

Jak používat:

Na jeden šálek tekutiny rozdrťte cca 1/2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni 2-3 minuty dokud nezprůhlední.

Balení:

50 g

Země původu:

MITOKU - dovoz  z Japonska

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.