Grešík Angreštový džem extra speciální 220 g

Džem Angreštový extra Speciální se sníženým obsahem cukru.

  • 68 Kč 5 Kč –7 %
  • Dostupné do 3 dnů
63 Kč
Kategorie: Džemy
Obsah: 220 g
 

Džem Angreštový extra Speciální se sníženým obsahem cukru.

Obsah ovocné složky 65 %.

Složení:

angrešt, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin

Obsah ovoce 65 g ve 100 g hotového výrobku.

Obsah přírodních sladidel 40 g ve 100 g hotového výrobku.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:

Energetická hodnota: 727 kJ/174 kcal; Tuky: 0,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 42,2 g, z toho cukry: 41,4 g; Bílkoviny: 0,7 g; Sůl: 0 g

Balení:

220 g

Upozornění:

Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

gresik-logoFirma Valdemar Grešík - Natura vznikla v roce 1990 a dnes patří mezi přední české výrobce bylinných čajů, ovocných čajů, koření, kapek a mastí z léčivých bylin a potravinových doplňků.

Hlavní charakteristika firmy:

  • ryze česká firma se 100% podílem práce v Česku
  • veliký sortiment výrobků s příznivými cenami při vysoké kvalitě
  • prvořadým kritériem při výběru surovin je kvalita nikoliv cena
  • zdravotní čaje jsou sestaveny s ohledem na maximální účinnost i za cenu použití dražších bylin
  • většina používaných léčivých bylin pochází z Česka
  • veškeré suroviny jsou pečlivě kontrolovány
  • disponuje vlastní mikrobiologickou a analytickou laboratoří
  • výroba je realizována v moderních výrobních halách s vysokým hygienickým standardem
  • je registrovaným distributorem léčiv a držitelem certifikátu řízení jakosti ISO 9001
  • podporuje české pěstitele a sběrače léčivých bylin i přes možnosti levnějšího dovozu
 
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.