Glucosorben 60 tob.

Přípravek Glucosorben je určen pro osoby s poruchou metabolismu cukru, jimž svými účinky napomáhá při regulaci hladiny glukózy v krvi. Extrakt z listů Gymnema sylvestre omezuje vstřebávání glukózy přijaté do organismu v potravě, usnadňuje odvádění glukózy z krve do buněk na místo spotřeby a u uživatelů snižuje chuť na sladké pokrmy.

  • 170 Kč 12 Kč –7 %
  • Na dotaz
158 Kč
Kategorie: Slinivka břišní, diabetes
Položka byla vyprodána...
 

Doplněk stravy Glucosorben příznivě ovlivňující metabolismus krevního cukru. Přípravek Glucosorben je určen pro osoby s poruchou metabolismu cukru (pro osoby v prediabetickém stadiu a pro diabetiky). Účinným komplexem látek Glucosorbenu je extrakt z listů rostliny Gymnema sylvestre (gurmar).

Užívání Glucosorbenu se dobře snáší s užíváním všech antidiabetických leků (derivátů síromočoviny i biguanidů) a nevykazuje žádné zjištěné vedlejší účinky. Po 2 až 4 týdnech užívání mohou být nemocným podstatně sníženy dávky inzulinu i ostatních léčiv. Až 25 % uživatelů Glucosorbenu se zcela obejde bez dalších léků. Snížení či vysazení léků v souvislosti s užíváním Glucosorbenu se zásadně nedoporučuje bez konzultace s lékařem.

U většiny diabetiků se užívání Glucosorbenu projevuje značným, subjektivně pociťovaným zlepšením celkového zdravotního stavu.

Složení v 1 tobolce:

400 mg Gymnema Sylvestre (výtažek z rostliny, standardizovaný obsah kyseliny gymnemové 25 %)

Přídatné látky:

mikrokrystalická celulóza, želatina

Dávkování:

Dospělí užívají 2x denně 1 tobolku, děti od 3 let užívají 1x denně 1 tobolku.

Balení:

60 tobolek - dávka na 1 měsíc

Upozornění:

Doplněk stravy. Výrobek není určen osobám do 20 let, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15-25 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: