České Ghíčko Ghítela lískooříšková

Ghítela® je alternativa oblíbené pomazánky. Obsahuje pouze základní suroviny prémiové kvality a díky přidanému ghí je krémové konzistence. Slazená je medem. Základem jsou ořechová másla a přidané je pouze kakao pro barvu (ne vždy) a vanilka pro vůni.

Lískooříšková se chutí nejvíc přibližuje již zmiňované známe pomazánce. Milují ji hlavně děti. S čistým svědomím jim ji dejte. Ani tato Ghítela® neobsahuje přidaný cukr, ani laktózu a lepek.

  • Více informací v tabulce variant 240 Kč –31 %
od 175 Kč
Kategorie: Pomazánky a pasty

Zvolte variantu

  • Balení: 230 g
    • Kód: SAD10526 |
    • Skladem (3 ks) | Můžeme doručit do: 26.4.2024
    210 Kč  (–16 %)
    175 Kč
       
  • Balení: 1000 g
    • Kód: 111533/100 |
    • Skladem (3 ks) | Můžeme doručit do: 26.4.2024
    759 Kč  (–31 %)
    519 Kč
       
 

Ghítela® tentokrát ve zlaté edici - lískooříšková. Čerstvě pražené a jemně mleté lískáče, trochu medu, ghíčka, kakaa a pravé madagaskarské vanilky. Zde se podoba s nejmenovanou pomazánkou nabízí, ovšem posuďte sami.

I tato Ghítela® bude nejlepší jen tak na přiloženou lžičku. Ovšem zkuste do ní namočit ovoce! Nebo namazat na palačinky, vafle, sušenky, toust! A nebo rozpustit na kaši, do smoothies...fantazii se meze nekladou!

Neobsahuje žádné vycpávky - jen oříšky, ghíčko, kakao, med a trochu vanilky.

Z vydatných ingrediencí nejvyšší kvality jsme namíchali zdravou alternativu vaší oblíbené pomazánky. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.

Ghítela® je balená do skla o obsahu 230 ml nebo maxi balení (1 kg kyblík) pro nenasyty. Obal ze skla lze lehce sejmout a skleničku tak dále použít.

Složení:

lískové ořechy, med, ghí - máslený tuk, 7% kakao, vanilka

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota: 2044,3 kJ / 488,7 kcal
Tuky: 49,39 g
- z toho nasycené: 20,73 g
Sacharidy: 30,21 g
Vláknina: 4,3 g
Bílkoviny: 14 g
Voda: 4,5 g
Sůl: 0,01 g

Upozornění:

Skladujte při teplotě do 20C. Trvanlivost je 6 měsíců od data výroby.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 28.12.2023
Opakovaný nákup...sní se rychle!
5
LF Avatar autora | 22.12.2023
Opakovaný nákup...vždy rychle zmizí!
5
TM Avatar autora | 22.6.2023
Vynikající.
5
JO Avatar autora | 6.1.2021
kupoval jsem pro dceru trpící celiakií, velmi si pochvaluje.
5
JB Avatar autora | 5.9.2020
Jde to i zdravě! Je skvělá, určitě koupím znovu.
5
KJ Avatar autora | 3.11.2019
Výborná alternativa k méně zdravým oříškovo-čokoládovým pomazánkám, s palačinkami dokonalá.
5
Avatar autora | 5.10.2019
+ chutově výborná pomazánka

5
Avatar autora | 18.9.2019
Výborná nutela - jen zdravé ingredience, chuťově i konzistenčně super. Jediný problém, že rychle mizí :-)
5
TM Avatar autora | 23.11.2018
Vynikající alternativa k nuttele, chutná ještě lépe a složení je o několik levelů výše.
5
Avatar autora | 22.10.2018
+ Výborné

ghíčko-logoKvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo odebíráme z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed). Máslo přepouštíme ručně ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu.
Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny. Podle Áyurvédy je ghí elixír života. Díky svým vlastnostem a složení je velmi dobře stravitelné, podporuje vstřebávání veškerých živin, má omlazující a regenerační účinky, posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost. Pro své mnohostranné využití a především pro své účinky na zdraví je řazeno mezi SUPERPOTRAVINY. Naše ghíčko má díky unikátní receptuře vynikající chuť a vůni.

Jak používat Ghí:

Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.

  • Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
  • Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
  • Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
  • Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
  • Lze i namazat na chléb a jíst za studena.

Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.