České Ghíčko Ghítela kešu s kokosem 230 g DMT: 21.09.2023
Kód: SAD13473Související produkty
Detailní popis produktu
Kešu krém s ghí je skvělý zdroj energie pro vaši duševní činnost, pro sportovce před tréninkem, dětem jako alternativa cukrovinek s cukrem a nevhodnými tuky.
Z vydatných ingrediencí nejvyšší kvality jsme namíchali zdravou alternativu vaší oblíbené pomazánky. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.
Složení:
kešu 66%, kokos, med, ghí – máselný tuk 6%
Výživové údaje na 100g:
Energie 2402,4 kJ / 574 kcal, Tuky 46 g z toho nasycené mastné kyseliny 18,1 g, Sacharidy 35,1 g z toho cukry 17,3 g, Vláknina 4,3 g, Bílkoviny 11,3 g, Sůl <0,1 g
Balení:
230 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ghí - přepuštěné máslo |
|---|---|
| EAN: | 8594178590873 |
| Položka byla vyprodána… | |
Výpis hodnocení
mohlo by byt menej sladke
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Kvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo odebíráme z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed). Máslo přepouštíme ručně ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu.
Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny. Podle Áyurvédy je ghí elixír života. Díky svým vlastnostem a složení je velmi dobře stravitelné, podporuje vstřebávání veškerých živin, má omlazující a regenerační účinky, posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost. Pro své mnohostranné využití a především pro své účinky na zdraví je řazeno mezi SUPERPOTRAVINY. Naše ghíčko má díky unikátní receptuře vynikající chuť a vůni.
Jak používat Ghí:
Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.
- Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
- Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
- Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
- Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
- Lze i namazat na chléb a jíst za studena.
Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.
