BIO Pharma Lecitin 1325mg 90 tob. + 45 tob. ZDARMA

Lecitin má dobrou pověst jako tzv. potrava pro mozek. Lecithin je tvořen z převážné části cholinem a inositolem. V lidském organismu tvoří 30 % sušiny mozku a 73 % objemu tuku v játrech. Je součástí obalů nervových vláken.

  • 189 Kč 14 Kč –7 %
  • (3 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 29.4.2024
175 Kč
Kategorie: Cholesterol
Obsah: 135 ks
 

Lecitin má dobrou pověst jako tzv. potrava pro mozek.

Lecithin je tvořen z převážné části cholinem a inositolem. V lidském organismu tvoří 30 % sušiny mozku a 73 % objemu tuku v játrech. Je součástí obalů nervových vláken.

Lecitin má díky své emulgační schopnosti vliv na zmenšování tukových částí v krevním oběhu a tím udržuje krev čistou a zabraňuje ateroskleróze. Obsahuje esenciální mastné kyseliny a podstatně snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Lecitin pomáhá při transportu tuků v těle a při rozpouštění nezdravých tukových a cholesterolových usazenin.

Každá želatinová tobolka obsahuje lecitin, lipotropní látku získanou z kvalitních sójových bobů (neobsahuje geneticky modifikovanou sóju). Hladký povrch i tvar umožňují snadnější spolknutí.

Dávkování:

Užívejte 1 tobolku denně s jídlem, zapít dostatečným množstvím vody.

Složení v 1 tobolce:

1 325 mg Lecitin ze sojových bobů (obsahuje 662mg fosfolipidů)

Přídatné látky:

želatina, čištěná voda, glycerol (zvlhčující látka)

Balení:

135 tobolek - dávka 4,5 měsíce

Upozornění:

Není určeno dětem do 3 let. Přípravek ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Chraňte před teplem a světlem. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Vyrobeno z geneticky nemodifikovaných sojových bobů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

bio-pharma-1998_logoČeská společnost zaměřená na výrobu a prodej doplňků stravy založená v roce 1998. Dodávající produkty, které byly vyvinuty na základě nových vědeckých poznatků a při jejich výrobě jsou používány nejmodernější technologie.