PEMA BIO Špaldový chléb 375 g DMT: 08.10.2023

Kód: 46824
Výprodej
Značka: PEMA
57 Kč –19 %
PEMA Bio Dinkelbrot 375g
57 Kč –19 % 46 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Špaldový chléb značky PEMA vyrábí tradiční německý producent celozrnného celozrnného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špaldový chléb značky PEMA vyrábí tradiční německý producent celozrnného celozrnného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin. Tento chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Špalda i žito jsou předem namočeny a teprve poté namlety, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení (ve srovnání s běžným průmyslovým postupem), je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý než obdobné výrobky vyráběné ze šrotu a pečené standardním průmyslovým procesem.

Složení:

špalda 55 % (čerstvě nadrcená celá špaldová zrna* 51 %, celozrnná špaldová mouka* 4 %), voda, čerstvě nadrcená celá žitná zrna* 6 % jako přírodní kvásek, droždí*, sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 883 kJ/209 kcal, Tuky: 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 38 g z toho cukry 4,0 g, Vláknina 7,1 g, Bílkoviny 6,2 g, Sůl 0,85 g

Obsah:

375 g

Země původu:

Německo

Upozornění:

Výrobek může obsahovat stopy pšenice a vlčího bobu. Po otevření dobře zabalte, pokud nespotřebujete do 3 dnů, skladujte v ledničce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pečivo
EAN: 4000358057059
Bio: Ano
Vegan: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Pema_Logo_250x150Německá PEMA je tradiční německý výrobce celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin. Jejich chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Žito je předem namočeno a teprve poté namleto, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení, je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý.