Jahoďák - Nejdřív chlast potom slast! 750 ml

  • 1 z 3

Sladký oblbovák pro dlouhou noc

  • mladé sladké víno ze slovenských jahod
  • příjemná voňavka pro slečinky
  • obsahuje 11,5 % alkoholu
  • bez ranní kocoviny, bolehlavu a pálení žáhy
  • víno plné vitamínů a příznivých účinků pro zdraví

Sladké jahodové víno s intenzivní, s červnovou vůní lahodných jahod. Obsahuje 11,5 % alkoholu. 0,75 litru ve skleněné lahvi vydrží dlouho. Zato ve skleničce ubývá zatraceně rychle!

Valentýnská limitovaná edice

  • 189 Kč 30 Kč –15 %
  • Vyprodáno
159 Kč
Kategorie: Víno
 

První rande, Valentýn, výročí seznámení... Tyhle události mají zkrátka svoje pravidla. Nejdřív chlast a potom slast. Po Jahoďáku se ale picnete oba dva celkem rychle, a tak nebudeš čekat dlouho. Ale neboj, po jahodovém víně není kocovina ani bolehlav. Takže ráno můžete dát repete.

O Jahoďáku

Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč. Jahodové víno vyrábíme ze slovenských jahod, které pečlivě vybíráme. Do výroby nepouštíme žádné nevzhledné zmetky.

Vychlaďte ho a pijte jako klasické víno z hroznů. Nám se osvědčuje panáček po obědě (pro dobré trávení) nebo si dát skleničku, kdykoliv přijde chuť. Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. Se jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno píše i naslano. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu. Obzvlášť doporučujeme domácí alkoholickou limonádu! Panáka vína smíchejte se sodou, do drinku přidejte led a brčko, k tomu jahoda na ozdobu… a nohy nahoru! Jahodové víno je parádní do koktejlů namísto brusinkové šťávy nebo grenadiny (sirupu z granátového jablka). To bude barvička!

Teplota podávání jahodového vína: 

  • Jahodová chuť vynikne při teplotách 9-12°C

Kdy podávat jahodové víno:

  • Výborné k dezertům a ovocným salátům. K posezení s přáteli  nebo jen tak, na chuť, přivonět jak voní léto, když začíná.

Jahodové víno se skládá z jahod, vody a zbytkového cukru. Jahody během kvašení uvolňuje malé množství siřičitanů a víno tedy obsahuje siřičitany v množství 0,067 gramů na litr. Obsah zbytkového cukru v Jahodovém víně je 76 g na litr. Obsahuje antioxidanty jako kyselina sorbová, vitamín C a spoustu dalších.

Smějte se od ucha k uchu! Jahody totiž bělí zuby a přispívají k čistější dutině ústní. Také obsahují antioxiadanty a podporují správnou krvetvorbu a vylučování. Takže dobré věci půjdou každým lokem dovnitř, zatímco špatné vystrnadíte ven. Nám jahody zlepšují náladu, protože zkrátka chutnají jako léto.

Složení:

Voda, jahody (min. 30%), cukr, siřičitany.

Barva:

Růžové

Chuť:

Sladké

Dávkování:

1 dcl ráno a večer - pro posílení imunity

Balení:

skleněná lahev 0,75 l

Skladování a trvanlivost:

Jahodové víno k vám dorazí v 0,75litrové lahvi s korkem, tmavé sklo ho ochrání před sluncem. Po otevření doporučujeme vypít ještě ten večer, aby chuť léta neutekla. Otevřená lahev ale vydrží v lednici ještě několik dní. Chcete víno archivovat? Lahev skladujte naležato, aby korek zůstal namočený. Díky tomu nevyshne a do vína se nedostane vzduch.

Původ ovoce:

Slovensko

Země původu:

Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
1
K Avatar autora | 21.5.2020
Víno je samo o sobě nic moc a navíc obsahuje siřičitany, za tu cenu nedoporučuji.

rybizak_logoPod značkou Rybízák přinášíme nejen víno z černého rybízu ale i další populární ovocná vína ve skleněných lahvích. Rybízák je největším českým prodejcem ovocných vín. Na začátku bylo rybízové víno, které dalo jméno značce a stále je bestsellerem. Nyní je v nabídce celoročně 5 ovocných vín a k tomu spousta limitovaných speciálů.

5 BESTSELLERŮ OD RYBÍZÁKA

Rybízové, višňové, jahodové, borůvkové a ostružinové víno - to je nejúspěšnější pětka ovocných vín, jejichž chuť je vyladěna k dokonalosti. Chystáme se je rozšířit o další tři druhy (švestku, jablko a malinu, ale psssst!).

ŠUMIVÁ VÍNA

Svou bublinkatou variantu má i rybíz, višeň a jahoda. Mají pořádnou sílu, žádné rychlé špunty.

NEALKOHOLICKÁ VÍNA

Ani děti či těhule neostrouhají. Nabízíme nealko varianty ovocných vín. Nejoblíbenější je rakytník a malina. Máme ale i černý rybíz, jahodu či višeň. To vše ve stylových skleněných "sedmičkách".