Biokamo Meruňková jádra hořká B17 (amygdalin, laetril)
Kód: 7388.1Související produkty
Detailní popis produktu
Hořká meruňková jádra z Číny prvotřídní jakosti vynikají velmi hořkou chutí a vysokým obsahem amygdalinu nebo-li vitamín B17.
Sušená meruňková jádra obsahující účinnou látku vitamin B17 (také se nazývá laetril nebo amygdalin), kterou objevil v roce 1950 chemik z USA Ernest Krebs a která v současné době zajímá onkology na celém světě.
Bohatý zdroj vitálních látek a jejich jedinečná kombinace.
Vysoké hory na pákistánsko-indickém pomezí obývá asijský národ Hunza. Tento kmen žije v naprostém souladu s přírodou a jeho členové se dožívají v pohodě a zdraví více než 100 let. Ženy ve věku 50 až 60 let mají nádherně vyhlazenou a pevnou pleť a běžně vypadají Hunzové mladší 0 25 let! Při zkoumání jejich života se zjistilo, že hlavní částí jejich jídelníčku jsou meruňky, kterým se v tomto klimatu velmi daří, ale ještě více než samotné ovoce si cení Hunzové jádra z pecek meruněk, kde se právě vyskytuje vitamin B17. Naprostá většina vědců se shodla v tom, že dlouhověkost a ideální zdraví těchto lidí jsou způsobeny příjmem vitaminu B17 společně s ostatními důležitými vitaminy a minerály.
Složení:
jádra z divokých meruněk (vitamín B17-amygdalín, betakaroten, hořčík, kálium, kyselina salycilová, kyselina listová) 1. třída jakosti
Jak používat:
Jadérka je třeba řádně rozžvýkat nebo je také můžete pomlít a pak jimi posypat oblíbené jídlo či je přidat do ovocných šťáv (cca 1-2 čajové lžičky).
Země původu:
Čína
Skladování:
na suchém místě
Upozornění:
Toxické účinky kyanidu se mohou objevit i po požití amygdalinu (obsaženého v jádrech meruňkových pecek; prodává se jako alternativní lék na rakovinu), proto nepřekračovat denní dávku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.