Jak přežít dobu jedovou? (Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.)

Kniha Jak přežít dobu jedovou? shrnuje varování před největšími a skrytými jedy současné doby, autorka se věnuje umělým barvivům, rizikům konzumace sóji či populárního MMS. Knížka také přináší stručná doporučení pro orientaci čtenáře, jak se v každodenním životě chránit před rozšířenými civilizačními nemocemi.

  • 279 Kč 69 Kč –24 %
  • Dostupné do 1 dne
    Můžeme doručit do: 13.5.2024
210 Kč
Kategorie: Knihy o zdraví
 

Kniha Jak přežít dobu jedovou? shrnuje varování před největšími a skrytými jedy současné doby, autorka se věnuje umělým barvivům, rizikům konzumace sóji či populárního MMS. Knížka také přináší stručná doporučení pro orientaci čtenáře, jak se v každodenním životě chránit před rozšířenými civilizačními nemocemi.

Tato kniha chce napovědět a poradit těm, kteří si již uvědomili, že nelze spoléhat pouze na lékařskou péči a opatření ministerstev zdravotnictví, zemědělství a dalších orgánů a institucí. Těm, kdo berou zodpovědnost za svoje zdraví především do vlastních rukou, kniha nabízí možnosti, které nevyžadují žádné investice ani prostředky z fondů Evropské unie.

Úryvek z úvodu:

V předchozích knížkách ( Doba jedová a Doba jedová 2) jsme věnovali velkou pozornost glutamátu a aspartamu. To jsou nejčastěji používaná ochucovadla, zvýrazňovače chuti, bez kterých se výroba potravin a nápojů v současné době zřejmě neobejde. Jsou nebezpečné tím, že nás zdravotnické a bezpečnostní instituce neustále přesvědčují o jejich neškodnosti. Tyto jedy obsahuje nejen velké množství potravinářských výrobků, jsou i v lécích a v některých vakcínách. Aspartam je přítomen ve více než 6000 druzích potravin, nápojů a cukrovinek, obsahuje ho na 500 farmaceutických výrobků. Nabízí se nám zejména v tzv. produktech bez cukru, doporučovaných pro redukci váhy a diabetikům. Ročně se ho ve světě vyrobí 15 422 410 kg.

Jedná se bohužel o látky s imunoexcitotoxickými účinky. Poškozují nevratně imunitní systém a nervovou soustavu, především mozek. Mohlo by se zdát, že tíha vědeckých argumentů přiměje Světovou zdravotnickou organizaci (WHO), společný orgán organizace pro výživu a zemědělství (FAO) a WHO pro vytváření mezinárodních standardů potravin (JECFA), americký Úřad pro kontrolu potravin a léků (FDA), Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), Evropský parlament a Evropskou komisi i jejich agentury, jako jsou Evropská léková agentura (EMA), Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) a další zodpovědné organizace, úřady a instituce k naprostému zákazu těchto látek. Není tomu tak a i naše zkušenosti jsou úsměvnou ukázkou toho, jak autority obhajují jejich zdravotní nezávadnost.

Počet stran: 358

Rozměry: 135 x 200 mm

Vazba: brožovaná

Jazyk: český

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou KNIHY naleznete všechny knihy, které máme v nabídce.