Sonnentor BIO Koření do svařeného bílého vína porcovaný 20x 1,8 g

Zpestřete vaše svařené víno našim kořením! Voní lahodně vánočním kořením hřebíčkem, skořicí a pomerančem. Barva harmonizuje se všemi světlými nápoji ke svaření – bílé víno, nebo jako alternativa jablečná šťáva. Skvěle zvýrazní jejich chuť.


  • Vyprodáno
85 Kč
Kategorie: Koření
 

Zpestřete vaše svařené víno našim kořením! Voní lahodně vánočním kořením hřebíčkem, skořicí a pomerančem. Barva harmonizuje se všemi světlými nápoji ke svaření – bílé víno, nebo jako alternativa jablečná šťáva. Skvěle zvýrazní jejich chuť.

Složení:

jablka kousky bio, skořice Cejlon bio, pomerančová kůra bio, hruška kousky bio, hřebíček bio, nové koření bio, badyán bio, pomeranč kousky bio, éterický olej (pomeranč) bio

Návod k přípravě:

sáček vložit do šálku horkého vína (cca 250 ml), nechat 5-10 min. odstát. NEVAŘIT!

Tip: Přidejte plátky citronu, med nebo jablečnou šťávu

Balení:

20 nálevových sáčků á 1,8 g

Upozornění:

Skladovat v suchu a chladu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

sonnentor-logoSONNENTOR byl založen v roce 1988 Johannesem Gutmannem, v té době 23-letým mladíkem. Mladý podnikatel měl zvláštní podnikatelský záměr: Chtěl uvést bylinné speciality biopěstitelů z dolnorakouského Waldviertlu, kde se narodil a vyrůstal, pod společným logem usměvavého sluníčka (středověký symbol života a světla s 24 paprsky, které i dnes zdobí mnoho selských stavení) na nadnárodní a mezinárodní trh. Díky tomu předběhl dnes aktuální biotrendy. Hlavním rysem jeho myšlenky bylo od počátku dalekosahající zušlechťování suroviny přímo na biozemědělských farmách, aby tak umožnil přežít i malým zemědělcům a navíc mohl využít jejich zkušenosti a pečlivost. SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete. Firma byla založena Ing. Tomášem Mitáčkem a Johannem Gutmannem roku 1992 a nachází se v jihomoravské vinařské vesnici Čejkovice.