Výprodej

PEMA Proteinový chléb se slunečnicovým semínkem 500 g DMT: 08.09.2023

PEMA Proteinový chléb se slunečnicovým semínkem vyrábí tradiční německý producent celozrnného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.

  • 89 Kč 20 Kč –22 %
  • Vyprodáno
69 Kč
Kategorie: Pečivo
Vegan: Ano
 

Tento speciální proteinový chléb značky PEMA vyrábí tradiční německý producent celozrnného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.

Chléb je vhodný pro vegany a sportovce, ale také při dietním režimu. Je obohacen o bílkoviny a má snížený obsah sacharidů.

Večerní jídlo bohaté na bílkoviny je trendem už několik let. Chléb je vyroben z kvásku, peče se při nižších teplotách za dvojnásobné doby pečení (ve srovnání s běžným průmyslovým postupem), a proto je chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý. Obsahuje pšeničné klíčky, slunečnicové a lněné semínko. 

Složení:

voda, přírodní kvásek 25 % (nadrcená žitná zrna, voda), pšeničný protein 12 %, sladká lupinová moučkapšeničné klíčky, mletá slunečnicová semínka 6 %, lněné semínko 4 %, nadrcená žitná zrna, jablečná vláknina, sůl.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 942 kJ/225 kcal, Tuky: 8,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g, Sacharidy 14 g z toho cukry 1,9 g, Vláknina 8,8 g, Bílkoviny 18 g, Sůl 1,1 g

Balení:

500 g

Země původu:

Německo

Upozornění:

Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a vlčí bob a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů. Proteinový chléb se slunečnicovým semínkem - balený trvanlivý. Po otevření dobře zabalte, pokud nespotřebujete do 3 dnů, skladujte v ledničce. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Pema_Logo_250x150Německá PEMA je tradiční německý výrobce celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin. Jejich chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Žito je předem namočeno a teprve poté namleto, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení, je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý.