Výprodej

PEMA Proteinový chléb s mrkví 375 g DMT: 08.09.2023

PEMA Proteinový chléb s mrkví vyrábí tradiční německý producent celozrnného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.

  • 82 Kč 23 Kč –28 %
  • Vyprodáno
59 Kč
Kategorie: Pečivo
Vegan: Ano
 

Tento speciální proteinový chléb značky PEMA vyrábí tradiční německý producent celozrnného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.

Tento chléb je vhodný pro vegany a sportovce, ale také při dietním režimu. Večerní jídlo bohaté na bílkoviny je trendem už několik let.

Chléb je vyroben z kvásku, peče se při nižších teplotách za dvojnásobné doby pečení (ve srovnání s běžným průmyslovým postupem), a proto je chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý. A navíc je ochucen kousky mrkve, slunečnicovými a lněnými semínky.

Složení:

voda, přírodní kvásek 25 % (nadrcená žitná zrna, voda), pšeničný protein 12 %, hrachový protein 7 %, slunečnicová semínka 6 %, kousky mrkve 5 %, sladká lupinová moučka, lněné semínko 5 %, nadrcená žitná zrna, sůl, jablečná vláknina, droždí.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 899 kJ/215 kcal, Tuky: 7,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g, Sacharidy 12 g z toho cukry 2,6 g, Vláknina 8,1 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 1,1 g

Balení:

375 g

Země původu:

Německo

Upozornění:

Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a vlčí bob a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů. Proteinový chléb s mrkví - balený trvanlivý. Po otevření dobře zabalte, pokud nespotřebujete do 3 dnů, skladujte v ledničce. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Pema_Logo_250x150Německá PEMA je tradiční německý výrobce celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin. Jejich chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Žito je předem namočeno a teprve poté namleto, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení, je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý.