Lymoxil B s lactoferrinem 30 tob.

Doplněk stravy Lymoxil B obsahuje vyvážený komplex aktivních substancí vhodných pro užívání v období při zvýšeném výskytu klíšťat. Unikátní podpora a prevence imunity při onemocnění lymskou boreliózou po infikování klíštětem nebo komárem.

  • 249 Kč 50 Kč –20 %
  • Vyprodáno
199 Kč
Kategorie: Posílení organismu, imunita
 

Lymoxil B s lactoferrinem v sobě obsahuje vyvážený komplex aktivních substancí vhodných jako podpora imunity při napadení klíštětem a pro užívání při zvýšeném výskytu klíšťat.

Doplněk stravy Lymoxil B s lactoferrinem obsahuje:

  • Laktoferrin je silný antimikrobiální protein izolovaný z mléka.
  • Lysozym a ovotransferrin jsou přirozenou součástí vaječného bílku a mají silné antibakteriální účinky.
  • Extrakt ze semen grapefruitu je novou surovinou využívající příznivého efektu citrusových plodů.
  • Lymoxil B díky vitamínu C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální funkci imunitního systému.
  • Inulin příznivě ovlivňuje množení bakterií bifidogenního typu.
  • Probiotikum - Lactobacillus Acidophillus přispívá k vyváženému stavu střevní mikroflóry.

Složení v 1 tobolce:

80 mg  Lactoferrin, 100 mg  Stabilizovaný vaječný bílek s lysozymem a ovotransferine, 80 mg  Grapefruit (Citroník rajský, Citrus paradisi, extrakt z jadérek, 50 mg  Inulin (prebiotikum), 40 mg  Vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný), Lactobacillus Acidophilus (mléčná bakterie)

Přídatné látky:

mikrokrystalická celulóza (plnivo), stearan hořečnatý (klouzadlo)

Dávkování:

Užívejte 1 tobolku 1 - 2x denně po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

Balení:

30 tobolek - dávka na 15 až 30 dní

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Při nevhodném skladování může dojít k poklesu počtu živých probiotických bakterií.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: