Labeta Bábovka bez lepku 400 g

Směs pro přípravu bezlepkové bábovky, se kterou hravě zvládnete i bublaninu, dort nebo řezy.

  • 69 Kč 7 Kč –10 %
  • Vyprodáno
62 Kč
Kategorie: Zdravá výživa
 

Vzpomínáte na ten pocit, když vejdete do kuchyně vaší babičky a místností se line nádherná vůně čerstvě upečené bábovky? Tak teď můžete vaši babičku trumfnout, a to díky speciální směsi na výtečnou bábovku, kterou jsme pro vás namíchali z přirozeně bezlepkových surovin. Aby si ji mohli vychutnat i diabetici, nahradili jsme řepný cukr fruktózou.

  • je bez lepku
  • pokud přidáte vodu, je i bez laktózy
  • ze směsi hravě zvládnete bublaninu, dort nebo řezy

Návod na přípravu:

Obsah sáčku smícháme s 3 vejci, 150 ml oleje a 175 ml vody nebo mléka. Šleháme 3–4 minuty. Do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané formy nalijeme těsto a pečeme při 160 °C 45–50 minut. Propečení bábovky odzkoušíme špejlí. Hnědé zabarvení bábovky vzniká karamelizací fruktózy a není na závadu.

Příprava v domácí pekárně:

Do pečící nádoby nalijeme 150 ml oleje, 175 ml vody nebo mléka, přidáme 3 vejce a nasypeme směs. Nastavíme program DORT a necháme míchat 5–7 minut. Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu formy a vyjmout metly. Přepneme na program světlé pečení a pečeme 1 hodinu.

TIP:

...směs nalijeme na plech a pečeme s ovocem jako bublaninu.

...pokud chceme připravit bábovku dvoubarevnou, odebereme 1/3 těsta, kterou obarvíme 1 lžicí kakaa.

Složení:

kukuřičný škrob, fruktóza, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), jedlá sůl, aroma, barvivo: kurkumin

Průměrné výživové hodnoty na 100g (ve výrobku připraveném podle návodu na přípravu):

Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1772/424, Tuky [g]: 24, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: 3,1, Sacharidy[g]: 49, z toho cukry [g]: 12, Vláknina [g]: 0,8, Bílkoviny [g]: 4,3, Sůl [g]: 0,59, Laktóza [g]: < 0,01

Balení:

400 g směsi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

logo_5

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 27 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Společnost LABETA, a.s. sídlící v Dřenicích u Chrudimi byla založena již v roce 1993. Vždy jsme se soustředili na výrobu a prodej suchých sypkých směsí na přípravu pokrmů. Zpočátku se jednalo především o výrobu přípravků na pečení jako jsou kypřící prášky, vanilínový a skořicový cukr. Nestagnujeme, rozvíjíme se, a proto vám dnes můžeme nabídnout mnohem více produktů. 

Koncem roku 2010 se výroba rozšířila i o produkci tekutých přípravků, kromě sladkých polev - topingů, se nově začaly vyrábět tekuté marinády a dochucovadla jako polévkové koření, sojová omáčka a jiné.

Naše výrobky nachází uplatnění nejen při rychlých přípravách pokrmů v moderních domácnostech, ale i v tradiční kuchyni nebo v gastronomických provozech.

Veškeré produkty značky LABETA vyhovují přísným požadavkům na kvalitu a nezávadnost moderních potravin.