Health Link Bio Kakaový prášek 250 g

Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku z BIO kakaových bobů. Vysoký obsah vlákniny. Bez lepku a laktózy.

  • 199 Kč 80 Kč –40 %
  • (8 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 23.4.2024
119 Kč
Kategorie: Čokoláda a kakao
 

Přírodní (nealkalizovaný) kakaový prášek je připraven z pražených kakaových bobů rozemletých na jemný prášek, které pochází od pěstitelů z ekologicky kontrolovaného zemědělství. Kakaové boby byly v minulosti považovány za symbol plodnosti, moudrosti a síly. Mnohé mayské svátky a rituály byly spojovány s oslavou kakaových bobů jako "potravy bohů".

Složení:

100 % BIO kakaový prášek z pražených kakaových bobů

Použití: 

Kakaový prášek je skvělou a praktickou ingrediencí pro výrobu veškerých čokoládových a kakaových pokrmů, nápojů a dezertů, neboť se chová jako běžný kakaový prášek. Můžete jej použít v řadě chutných receptů na dezerty a nápoje – např. mandlovo-kakaové mléko, kakaový krém z datlí a konopného semínka, kakaový krém z kakaového másla, kakaovo-kokosové kuličky s medem a kokosovým máslem a mnoho dalších.

Balení:

250 g

Země původu:

Ekvádor

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JH Avatar autora | 30.10.2021
Chuťově výborné bio raw kakao s čokoládovou chutí díky i vyššímu podílu kakaového másla, oproti většině kakaa na trhu, které jsme ochutnali. Proto jsme zvolili toto kakao. Výborné kakao i do jogurtu a přidáním ovoce. Vzhledem k vyššímu obsahu kakaového másla sypeme do jogurtu jednoduše přes malé sítko, aby se rovnoměrně v jogurtu rozptýlilo.

health-linkHealth Link, s. r. o. se zaměřuje na zdravou výživu a kvalitní přírodní produkty, které mají příznivý vliv na lidské zdraví a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Hlavními produkty jsou zelené sladkovodní řasy – spirulina a chlorela, které patří k nejbohatším zdrojům přírodních živin na této planetě. Naše společnost jako první v ČR seznámila laickou i odbornou veřejnost se spirulinou prostřednictvím klinických studií a uvedla ji na trh v BIO kvalitě pod značkou BioSpirulina.