Health Link Bio Inulín z agáve v prášku 100 g

Inulin získaný z rostliny agáve se chová jako rozpustná vláknina s probiotickým účinkem. V tlustém střevě podporuje zdravou střevní mikroflóru, má nízkou kalorickou hodnotu.

  • 100 Kč 34 Kč –34 %
  • Vyprodáno
66 Kč
Kategorie: Probiotika a prebiotika
Obsah: 100 g
 

Inulin získaný z rostliny agáve se chová jako rozpustná vláknina s probiotickým účinkem. V tlustém střevě podporuje zdravou střevní mikroflóru, má nízkou kalorickou hodnotu.

Je vhodnou náhradou cukru nejen pro diabetiky, oblíbenou složkou dietních koktejlů a zdravé výživy. Snadno se rozpouští v nesyceném nápoji.

Složení:

90% inulin, 10% jednoduché cukry

Nutriční hodnoty:

  ve 100 g výrobku v 10 g
Energetická hodnota 100 kcal/ 418,7 kJ 10 kcal/ 41,9 kJ
Bílkoviny 0 g 0 g
Sacharidy 100 g 10 g
- z toho cukry 10 g 1 g
Tuk 0 g 0 g
Cholesterol 0 mg 0 mg
Rozpustná vláknina (inulin) 90 g 9 g
Sodík 0 g 0 g

Použití:

Inulin se nejčastěji používá při výrobě pečiva, cukrovinek, mléčných výrobků, ovocných šťáv a nealkoholických nápojů. Inulin můžete použít jako přísadu například do jogurtu, pudingu nebo čaje.

Dávkování:

1-2 x denně rozmíchejte 5g v nesyceném nápoji.

Balení:

100 g

Země původu:

Mexiko

Upozornění:

Jedná se o doplněk stravy, není náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Skladujte mimo dosah dětí v suchu při teplotě do 30°C a relativní vlhkosti do 60% v uzavřeném obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

health-linkHealth Link, s. r. o. se zaměřuje na zdravou výživu a kvalitní přírodní produkty, které mají příznivý vliv na lidské zdraví a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny. Hlavními produkty jsou zelené sladkovodní řasy – spirulina a chlorela, které patří k nejbohatším zdrojům přírodních živin na této planetě. Naše společnost jako první v ČR seznámila laickou i odbornou veřejnost se spirulinou prostřednictvím klinických studií a uvedla ji na trh v BIO kvalitě pod značkou BioSpirulina.