Fitto Jojoba dehydrovaná 80 g

Fitto Jojoba nové dehydrované ovoce. Plody Jojoby jsou velmi prospěšné pro lidské tělo. Mohou přispět ke snižování hladinu cholesterolu a krevního tlaku, mohou zvýšit svalovou sílu a hladinu energie, pomáhají revitalizovat buňky a napomáhají odstraňování toxinů. 

Vyrobeno pomocí nové technologie PAX - proces vakuové expanze. Tento proces sušení ovoce a zeleniny zachovává nejen výjimečnou vůni a chuť, ale také až 80 % svých nutričně důležitých složek. 

  • 119 Kč 35 Kč –29 %
  • Vyprodáno
84 Kč
Kategorie: Ostatní
 

Plody Jojoby jsou velmi prospěšné pro lidské tělo. Mohou přispět ke snižování hladinu cholesterolu a krevního tlaku, mohou zvýšit svalovou sílu a hladinu energie, pomáhají revitalizovat buňky a napomáhají odstraňování toxinů. Jsou bohatým zdrojem živin (bílkoviny, cukry, tuky, antioxidanty, saponiny a kyseliny). Jojoba plody jsou také výborným zdrojem minerálních látek (draslík, vápník, hořčík, měď, zinek, železo, kobalt, mangan, fosfor, jod apod.) Plody Jojoby obsahují také vysoké množství vitamínu C (18 krát více, než citrony) a pektin, který může tvořit až 5,8 % ovoce. Kromě jídla mohou příznivě působit na onemocnění trávicího a respiračního systému.

Vyrábí se pomocí nové technologie (PAX - proces vakuové expanze). Tento zdokonalený proces sušení ovoce a zeleniny zachovává nejen výjimečnou vůni a chuť, ale také až 80 % svých nutričně důležitých složek.

Složení:

100% přírodní plody Jojoby - dehydrované

- bez přidaného cukru
- bez přidaných chemických látek
- bez použití konzervantů a GMO
- bez lepku
- 100% přírodní

Energetická hodnota na 100 g:

Energetická hodnota: 1201/287 kcal; Tuky: 1,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g; Sacharidy: 73,6 g, z toho cukry: 44 g; Bílkoviny: 3,7 g; Sůl: 0,9 g

Balení:

80 g

Skladování:

Skladujte na suchém a ventilovaném místě.

Země původu:

Bulharsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 18.1.2019
zvláštní chut

fitto_logoSpolečnost Fitto vyrábí sušené ovoce a zeleninu technologií PAX (proces vakuové expanze). Výrobky jsou ekologicky čisté bez přidaného cukru, chemických přídavků, konzervantů, neobsahuje GMO plodiny 100% přírodní, bez lepku.

Proces vakuové expanze zahrnuje předsušení ovoce a zeleniny za mírných podmínek a zvýšení objemu spontánním odpařením zbytkové vody. Tato jemná metoda pracuje při teplotách pod 70 °C a dodává potravinám jedinečnou strukturu a zesiluje barvu a chuť ovoce. Toto nízkoteplotní ošetření zachovává všechny zdravé vlastnosti, včetně vitamínů a minerálů rozpustných ve vodě. Ukázalo se, že některé fytochemikálie, jako lykopen a polyfenoly, jsou ještě více koncentrovány v sušených verzích produktů. Zároveň tato technologie minimalizuje ztrátu tepelně citlivých vitamínů A a C.

Tento exkluzivní proces sušení nejen chrání přírodní vůni a chuť ovoce a zeleniny, ale i některé klíčové složky zdravé výživy. Křupavé ovoce a zelenina jsou ideální jako doporučený denní příjem vitamínů pro děti, ale i jako pravidelná strava každého, kdo se stará o své zdraví.