Fitto Jablečné kroužky dehydrované 40 g

Fitto Jablečné kroužky nové dehydrované ovoce. Přírodní sušené jablko je ideální ke snídani smíchané s ovocem a cereáliemi. Velmi chutné v čokoládové polevě, nebo dezertech, vhodné také jako dekorace, nebo příloha k jídlu.

Vyrobeno pomocí nové technologie PAX - proces vakuové expanze. Tento proces sušení ovoce a zeleniny zachovává nejen výjimečnou vůni a chuť, ale také až 80 % svých nutričně důležitých složek.


  • Vyprodáno
119 Kč
Kategorie: Jablka
 


Fitto Jablečné kroužky
přírodní sušené jablko je ideální ke snídani smíchané s ovocem a cereáliemi. Velmi chutné v čokoládové polevě, nebo dezertech, vhodné také jako dekorace, nebo příloha k jídlu.

Vyrábí se pomocí nové technologie (PAX - proces vakuové expanze). Tento zdokonalený proces sušení ovoce a zeleniny zachovává nejen výjimečnou vůni a chuť, ale také až 80 % svých nutričně důležitých složek. 1 kilogram sušených jablečných koleček odpovídá 7,5 kilogramu čerstvého ovoce.

Složení:

100% přírodní jablko - dehydrované, antioxidant, oxid siřičitý

- bez přidaného cukru
- bez přidaných chemických látek
- bez použití konzervantů a GMO
- bez lepku
- 100% přírodní

Energetická hodnota na 100 g:

Energetická hodnota: 1614 kJ/382 kcal; Tuky: 1,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g; Sacharidy: 83,5 g, z toho cukry: 67,5 g; Bílkoviny: 2,2 g; Sůl: 0,018 g

Balení:

40 g

Skladování:

Skladujte na suchém a ventilovaném místě.

Země původu:

Bulharsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

fitto_logoSpolečnost Fitto vyrábí sušené ovoce a zeleninu technologií PAX (proces vakuové expanze). Výrobky jsou ekologicky čisté bez přidaného cukru, chemických přídavků, konzervantů, neobsahuje GMO plodiny 100% přírodní, bez lepku.

Proces vakuové expanze zahrnuje předsušení ovoce a zeleniny za mírných podmínek a zvýšení objemu spontánním odpařením zbytkové vody. Tato jemná metoda pracuje při teplotách pod 70 °C a dodává potravinám jedinečnou strukturu a zesiluje barvu a chuť ovoce. Toto nízkoteplotní ošetření zachovává všechny zdravé vlastnosti, včetně vitamínů a minerálů rozpustných ve vodě. Ukázalo se, že některé fytochemikálie, jako lykopen a polyfenoly, jsou ještě více koncentrovány v sušených verzích produktů. Zároveň tato technologie minimalizuje ztrátu tepelně citlivých vitamínů A a C.

Tento exkluzivní proces sušení nejen chrání přírodní vůni a chuť ovoce a zeleniny, ale i některé klíčové složky zdravé výživy. Křupavé ovoce a zelenina jsou ideální jako doporučený denní příjem vitamínů pro děti, ale i jako pravidelná strava každého, kdo se stará o své zdraví.