České ghíčko Kokoghí 220 ml
Popis
Už nemusíte dělat kompromis a rozhodovat se, zda to, či ono! Kokos + Ghíčko = Luxusní kompromis pro vaše vaření!
KokoGhí je kombinace ghíčka s bio kokosovým olejem. Už nemusíte dělat kompromis a rozhodovat se, zda to, či ono. Namíchali jsme vám je oba v ideálním poměru, a to 2:1;) Na sváteční pečení, ale i nepečení. Na palačinky, lívance, na kaše. Na skvělou thajskou, indickou, jakoukoliv i neexotickou kuchyni. Prostě ho zkuste, luxusně voní a chutná!
Složení:
bezvodý máselný tuk 70%, bio kokosový olej 30%
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 3706,6 kJ/ 885,32 kcal
Tuky 99,6%
z toho nasycené mastné kyseliny 76,66g
Sacharidy 0%
Bílkoviny 0%
NaCl 0%
Balení:
220 ml
Upozornění:
Skladujte při teplotě do 20C. Trvanlivost je 6 měsíců od data výroby.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Kvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo odebíráme z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed). Máslo přepouštíme ručně ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu.
Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny. Podle Áyurvédy je ghí elixír života. Díky svým vlastnostem a složení je velmi dobře stravitelné, podporuje vstřebávání veškerých živin, má omlazující a regenerační účinky, posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost. Pro své mnohostranné využití a především pro své účinky na zdraví je řazeno mezi SUPERPOTRAVINY. Naše ghíčko má díky unikátní receptuře vynikající chuť a vůni.
Jak používat Ghí:
Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.
- Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
- Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
- Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
- Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
- Lze i namazat na chléb a jíst za studena.
Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.