Výprodej

České Ghíčko Ghítela kešu s kokosem 230 g DMT: 21.09.2023

Ghítela® je alternativa oblíbené pomazánky. Obsahuje pouze základní suroviny prémiové kvality a díky přidanému ghí je krémové konzistence. Slazená je medem. Základem jsou ořechová másla a přidané je pouze kakao pro barvu (ne vždy) a vanilka pro vůni.

Kokos a kešu neboli KOKEŠ je nejjemnější, připomíná vánoční kokosové kuličky. Rozplývá se na jazyku a je nebezpečná, sníte ji na posezení jako nic.

  • 179 Kč 27 Kč –15 %
  • Vyprodáno
152 Kč
Kategorie: Ghí - přepuštěné máslo
 

Kešu krém s ghí je skvělý zdroj energie pro vaši duševní činnost, pro sportovce před tréninkem, dětem jako alternativa cukrovinek s cukrem a nevhodnými tuky.

Z vydatných ingrediencí nejvyšší kvality jsme namíchali zdravou alternativu vaší oblíbené pomazánky. Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů.

Složení:

kešu 66%, kokos, med, ghí – máselný tuk 6%

Výživové údaje na 100g:

Energie 2402,4 kJ / 574 kcal, Tuky 46 g z toho nasycené mastné kyseliny 18,1 g, Sacharidy 35,1 g z toho cukry 17,3 g, Vláknina 4,3 g, Bílkoviny 11,3 g, Sůl <0,1 g

Balení:

230 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
0x
4
0x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
3
Avatar autora | 19.9.2020
+ chutovo dobre
- hrozne sladke

mohlo by byt menej sladke
3
K Avatar autora | 19.9.2020
chutne, ale mohlo by byt menej sladke

ghíčko-logoKvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo odebíráme z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed). Máslo přepouštíme ručně ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu.
Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny. Podle Áyurvédy je ghí elixír života. Díky svým vlastnostem a složení je velmi dobře stravitelné, podporuje vstřebávání veškerých živin, má omlazující a regenerační účinky, posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost. Pro své mnohostranné využití a především pro své účinky na zdraví je řazeno mezi SUPERPOTRAVINY. Naše ghíčko má díky unikátní receptuře vynikající chuť a vůni.

Jak používat Ghí:

Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.

  • Ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
  • Dá šmrnc vaší polévce i omáčce.
  • Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
  • Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
  • Lze i namazat na chléb a jíst za studena.

Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.