Výprodej

PEMA BIO Vícezrnný chléb 500 g

Vícezrnný chléb značky PEMA vyrábí tradiční německý producent celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.

  • 55 Kč 6 Kč –10 %
  • Vyprodáno
49 Kč
Kategorie: Pečivo
Bio: Ano
Vegan: Ano
 

Vícezrnný chléb značky PEMA vyrábí tradiční německý producent celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin. Tento chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Žito, ječmen i pšenice jsou předem namočeny a teprve poté namlety, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení (ve srovnání s běžným průmyslovým postupem), je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý než obdobné výrobky vyráběné ze šrotu a pečené standardním průmyslovým procesem.

Složení:

obilniny 55 % (čerstvě nadrcená celá žitná zrna* 38 % částečně jako přírodní kvásek, ovesné vločky* 6 %, ječné vločky* 6 %, čerstvě nadrcená celá pšeničná zrna* 5 %), voda, droždí*, sůl 1 %. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota: 850 kJ/201 kcal, Tuky: 1,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy: 37 g z toho cukry 2,2 g, Vláknina: 8,3 g, Bílkoviny: 5,0 g, Sůl 0,88 g

Obsah:

500 g - 6 krajíců chleba

Země původu:

Německo

Upozornění:

Výrobek může obsahovat stopy pšenice a vlčího bobu. Po otevření dobře zabalte, pokud nespotřebujete do 3 dnů, skladujte v ledničce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:

Pema_Logo_250x150Německá PEMA je tradiční německý výrobce celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin. Jejich chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Žito je předem namočeno a teprve poté namleto, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení, je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý.