BIO Švestková povidla slazená 250 g

Povidla z moravských švestek vařená moderním způsobem (ve vakuu při 50°C) vás překvapí svou plnou chutí a konzistencí – krásně se dají roztírat a jsou „hladké“ (díky tomu, že  jsou švestky pasírované).

  • 95 Kč 9 Kč –9 %
  • Vyprodáno
86 Kč
Kategorie: Zavařeniny, džemy a povidla
Obsah: 250 g
 

Lidé začali vařit švestková povidla už v 15. století, jelikož zjistili, že ovoce zpracované tímto způsobem dlouho vydrží. Švestková povidla jsou oblíbená dodnes a nyní máme možnost vám nabídnout slazená povidla z moravských švestek, která jsou vařená moderním způsobem (ve vakuu při 50 °C).

Tyto švestková povidla vařená z pasírovaných švestek mají výbornou konzistenci a dobře se roztírají.

Povidla jsou nejčastěji používána jako nenahraditelná sladká náplň různých buchet, koláčků, perníkového cukroví a typických šátečků.

Složení:

švestky 93 %*, třtinový cukr 7 %*

*produkt ekologického zemědělství

BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-003

Země původu:

Česká republika

Balení:

300 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 18.10.2019
Chutná, kvalitní povidla - dobrý poměr švestek a cukru (švestek je v nich 93%, nejsou přeslazená).