BIO Švestková povidla slazená 250 g
Popis
Lidé začali vařit švestková povidla už v 15. století, jelikož zjistili, že ovoce zpracované tímto způsobem dlouho vydrží. Švestková povidla jsou oblíbená dodnes a nyní máme možnost vám nabídnout slazená povidla z moravských švestek, která jsou vařená moderním způsobem (ve vakuu při 50 °C).
Tyto švestková povidla vařená z pasírovaných švestek mají výbornou konzistenci a dobře se roztírají.
Povidla jsou nejčastěji používána jako nenahraditelná sladká náplň různých buchet, koláčků, perníkového cukroví a typických šátečků.
Složení:
švestky 93 %*, třtinový cukr 7 %*
*produkt ekologického zemědělství
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-003
Země původu:
Česká republika
Balení:
300 ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.