Balance Luxury Mléčná čokoláda s kokosem a křupinkami se stévií, bez přidaného cukru 85 g

Mléčná čokoláda s kokosem a křupinkami, slazená maltitolem a glykosidy steviolu, bez  přidaného cukru.

  • 80 Kč 5 Kč –6 %
  • Vyprodáno
75 Kč
Kategorie: Čokoláda a kakao
 

Mléčná čokoláda s kokosem a křupinkami, slazená maltitolem a glykosidy steviolu, bez  přidaného cukru.

Obsah kakaové sušiny min. 38%, mléčné sušiny min. 21,9%.

Složení:

kakaové máslo, vláknina: inulin, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušené odstředěné mléko, sladidlo: maltitol, kokos (3%), rýžová mouka (1,5%), emulgátor: sójový lecitin, sladidlo: glykosidu steviolu, přírodní aroma.

Výživového hodnoty na 100g:

Energetická hodnota: 2095kJ/500kcal, tuky: 37,5g z toho nasycené mastné kyseliny: 23,7g, sacharidy: 24,3g z toho cukry: 12,8g, vláknina: 23,8g, bílkoviny: 8,9g, sůl: 0,33g.  

Hmotnost:

85 g

Upozornění:

Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Skladujte v suchu a při teplotě do 18°C. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MK Avatar autora | 19.1.2019
Nejlepší! Tohle je naprostá dokonalost, skvělá chuť, tuto mám nejraději.
5
Avatar autora | 25.12.2018
+ Vynikající

Křupinky kokosu jsou luxusní, maličké, ale na chuti to poznáte. Pro mě je to delikatesa.

balanceBelgická společnost Klingele chocolade se specializuje na výrobu vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru. Pod značkou Balance uvádí na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek, jako náhradu cukru používá přírodní sladidla. Čokolády Balance jsou vhodné pro diabetiky a pro všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit. Čokolády Balance jsou zdravou alternativou k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Nenajdete v nich řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, a má proto pozitivní vliv na zažívací systém.

Čokolády značky Balance představují zdravou alternativu k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru a jsou vhodné nejen pro diabetiky, ale všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit.

Belgická společnost Klingele chocolade uvádí pod značkou Balance na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek. V čokoládách nenajdete řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Maltitol vzniká enzymatickou reakcí přírodních obilných škrobů a laktitol enzymatickou reakcí mléka. Vyznačují se příjemnou sladkou chutí a na rozdíl od umělých sladidel nepotlačují původní aroma a chuť kakaa.

Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, má proto pozitivní vliv na zažívací systém.

Proč čokolády balance?

  1. Mají méně kalorií díky přírodním nízkokalorickým sladidlům. Polysacharidy obsahují přibližně o 40 % méně kalorií než cukr – 2,4 kcal/g místo 4 kcal/g.
  2. Jsou vhodné pro dietu založenou na příjmu potravin s nižším glykemickým indexem. Maltitol a laktitol se v organismu štěpí postupně a nezvyšují prudce hladinu krevního cukru.
  3. Čokolády nepodporují vznik zubního kazu a neškodí sklovině.
  4. Jsou vyrobeny z kakaových bobů z nejlepších plantáží a mají vysoký obsah kakaa dle originálních receptur bez chemických sladidel, konzervantů a barviv.
  5. Čokolády obsahují pouze kakaové máslo bez hydrogenovaných tuků.