Balance Luxury Belgické pralinky bez přidaného cukru 145 g
Popis
Belgické pralinky LUXURY box, bez přidaného cukru, se sladidly.
Obsah kakaové suš. min. 44,2%, mléčné sušiny 13,6%.
Složení:
sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinný tuk (palmový), sušené plnotučné mléko, vláknina: inulin, lískové oříšky, káva, amaretto (lískové oříšky, mandle), kokos, kousky pomeranče, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma: cointreau, vanilka, banán, pomeranč, pistácie, kokos a malina.
Výživová hodnota na 100g:
Energetická hodnota: 2207kJ/530kcal, tuky: 41g z toho nasycené mastné kyseliny: 24g, sacharidy: 39g z toho cukry: 5g, vláknina: 8,6g, bílkoviny: 5,4g, sůl: 0,11g.
Hmotnost:
145 g
Upozornění:
Může obsahovat stopy jinýchch skořápkových plodů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v suchu a při teplotě do 18°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Belgická společnost Klingele chocolade se specializuje na výrobu vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru. Pod značkou Balance uvádí na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek, jako náhradu cukru používá přírodní sladidla. Čokolády Balance jsou vhodné pro diabetiky a pro všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit. Čokolády Balance jsou zdravou alternativou k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Nenajdete v nich řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, a má proto pozitivní vliv na zažívací systém.
Čokolády značky Balance představují zdravou alternativu k běžným čokoládám plným rafinovaného cukru, mléka a hydrogenovaných tuků. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní čokolády bez přidaného cukru a jsou vhodné nejen pro diabetiky, ale všechny, kdo se rozhodli příjem cukru omezit.
Belgická společnost Klingele chocolade uvádí pod značkou Balance na trh řadu čokolád bez umělých sladidel a konzervačních látek. V čokoládách nenajdete řepný cukr, ani umělá sladidla jako aspartam, ale pouze přírodní sladidla maltitol a laktitol. Maltitol vzniká enzymatickou reakcí přírodních obilných škrobů a laktitol enzymatickou reakcí mléka. Vyznačují se příjemnou sladkou chutí a na rozdíl od umělých sladidel nepotlačují původní aroma a chuť kakaa.
Čokolády Balance jsou navíc obohaceny inulinem, přírodním sladidlem získávaným z čekanky, který současně působí jako prebiotikum. Stimuluje tvorbu zdraví prospěšných probiotických kultur – bifidobakterií, má proto pozitivní vliv na zažívací systém.
Proč čokolády balance?
- Mají méně kalorií díky přírodním nízkokalorickým sladidlům. Polysacharidy obsahují přibližně o 40 % méně kalorií než cukr – 2,4 kcal/g místo 4 kcal/g.
- Jsou vhodné pro dietu založenou na příjmu potravin s nižším glykemickým indexem. Maltitol a laktitol se v organismu štěpí postupně a nezvyšují prudce hladinu krevního cukru.
- Čokolády nepodporují vznik zubního kazu a neškodí sklovině.
- Jsou vyrobeny z kakaových bobů z nejlepších plantáží a mají vysoký obsah kakaa dle originálních receptur bez chemických sladidel, konzervantů a barviv.
- Čokolády obsahují pouze kakaové máslo bez hydrogenovaných tuků.